reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hej. jak produkacja. troche poczytalam ale nie da sie wszytskiego- sorry,
dzis mialam mega zalatanyd zien bo bylam u fryzjera i metamorfoza- maz pwoiedzial ze wygladam 10 lat mlodziej a mala powiedziala ze wygladam "oblednie". hehehehehehehehe
ja jakos ruchow nie czuje- cos tam pzrelewanie i tyle nic konkretnego a jutro zaczynam 18 tydz. mam nadzieje ze wsyztsko ok jest :)

jesli chodzi o wiek rodzenia- ja corke rodzilam jak mialam rocznikowo 27 lat a teraz bedzie rocznikowo 33 no ale coz. :P

Happymamma popieram Twoje poglady w 100 % :) Nie warto kalkulowac co bedzie za lat 20 bo zycie i tak samo napisze nam scenariusz :) Warto wlaczac maluchy w nasze pasje. Sama uwielbiam jazde na rowerze i jak mloda tylko podrosla kipilam fotelik i zwiedzalysmy okolice razem. Dla dwojki bede musiala chyba wozek kupic ;)
Angelika a Twoja corka zabkuje czy to po prostu taki typ dziecka ze budxi sie ciagle w nocy ?
Mam pytanie do mam wielodzietnych. Czy zauwazylyscie na przykladxie swoich dzieci ze jak jedno bylo bardzo wymagajace to drugie doslowny aniolek? Kiedys cos takiego slyszalam i zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak jest.

12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
Kasia pochwal sie swoja zmiana? Co fryzjrka wyczarowala ci ? Ja te wybieram sie przed swietami na podciecie wystopniowanie bo mam teraz proste i ombre ;) trzeba jakos wygladac ,)
tez mialam ombre. teraz wygladam tak : zdjecie pzred i po

Załączniki

• 12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
    12800186_1659135147672296_6999913410896149672_n.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
kassia, wygląda świetnie :) aż zazdroszczę fryzjera!

Fajny miałam dziś dzień, dobrze się czuję, mam super nastrój, a do tego przed chwilą dowiedziałam się, że mojego ojczyma córka jest w ciąży z bliźniakami :) Jesteśmy z tego samego rocznika i nasze dzieci będą równolatkami :)

kassia, wygląda świetnie :) aż zazdroszczę fryzjera!

Fajny miałam dziś dzień, dobrze się czuję, mam super nastrój, a do tego przed chwilą dowiedziałam się, że mojego ojczyma córka jest w ciąży z bliźniakami :) Jesteśmy z tego samego rocznika i nasze dzieci będą równolatkami :)
pierwszy raz bylam u tej fryzjerki ale napewno nie ostatani :P
ale fajnie z tymi blizniakami :)

reklama
Ja też mam ochotę na metamorfozę, ostatnio myślałam o powrocie do grzywki. Muszę namierzyć takiego czarodzieja w moim mieście i pozwolić zrealizować jego wizję. Teraz mam takie włosy jak Twoje przed metamorfozą.

Strasznie się cieszę z bliźniaków, moja mama wniebowzięta i wzruszona. Już planuje jak to będzie jak wszyscy do niech przyjedziemy na niedzielny obiad :) Fantastyczna wiadomość, tylko przyszły dziadek w wielkim szoku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry