reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja to dzisiaj aż sobie żonkile w doniczce kupiłam i jeszcze ogromy bukiet tulipanów. Już tak strasznie chce mi się wiosny że jak nie chce za oknem przyjść to chociaz w domu będę ją miec. I od razu humor lepszy

wczoraj jak się położyłam spać to pierwszy raz poczułam tak wyraźnie jak moja szprotka sie przesuwała :) to na pewno nie było jelitko! Mam nadzieję że dziś wieczorem będzie powtórka :) tak czekam już na kopniaczki...
widzę że nie tylko mi spać się chce, już drugi dzień z rzędu tak szaro za oknem :/
w środę mam gina, to będzie 15t i 1d, myślicie że dałoby radę już określić płeć? :) chciała bym już wiedzieć...chociaż na te 80%...

Ja też kupiłam żonkile, muszę też chociaż przetrzeć okna i uprać firanki, wtedy poczuję wiosnę na całego :) Dziś mam przypływ energii, zrobiłam pyszny obiad, wyczyściłam pralkę i zmywarkę, ogarnęłam kuchnię, uprzątnęłam schowek-graciarnię. Dzięki czemu udało się zyskać masę miejsca. Teraz chwila odpoczynku po obiedzie, ale zaraz biorę się za zmianę pościeli i prasowanie. Nie wiem czy też tak macie, ale jak mam dobry dzień to staram się zrobić maksymalnie jak najwięcej. Jakoś instynktownie to wychodzi, jakbym się spieszyła żeby przed czymś zdążyć :) A jutro będę zdychać :/

@okasia tez tak mam, tzn wczoraj miałam i wzięłam się za porządki szafy, segregację rzeczy itd. Ale oczywiście przesadzilam i wieczorem zdychalam. Ale za to dziś cały dzień na zakupach spędziłam i nawet śliczne i wygodne adidasy kupiłam, będą idealne na spacery ciążowe a potem z wozeczkiem :-)
@Mika06 jeśli ma lekarz dobry sprzęt i dzidzia sie dobrze ustawi to tak :-) Ale jak się okazuje niektóre dzidzie robią psikusy i zmieniaja płeć. Mam nadzieję że mój tego nie zrobi bo ciuszki kupuje typowo chlopiece :-P naiwnie chce go zmusic żeby pozostał chlopcem hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry