reklama

Sierpniówki 2016

Witam dziewczyny mam pytanie bo odkąd wróciłam do pracy nie mogę chodzić tak mnie boli wszystko pachwiny podbrzusze. Spotkałyście się z tym ostatnio do 7 miesiąca pracowałam i było oki a teraz masakra

reklama
Anezram, ja jak sidziałam długo przy biurku w pracy to mnie bardzo bolały pachwiny I kłuła szyjka. na początku nie wiedziałam że to szyjka. tak samo jak się mocno przemęczyłam I nabiegałam, albo coś dźwigałam.
w ciązy dobrze się oszczędzać, nie przemęczać za mocno, ale też nie mieć zbyt długo jednaj pozycji ciała.

Anezram - każda ciąża inna, jesteś już w inny wieku, wszystko ma wpływ.
Staraj się nie przeforsować. Maluszek najważniejszy ;)

Nati - ja miałam kilka body z biobawełny i też więcej nie kupię.
Po 2-3 praniach niestety b. się porozciągały, co przy szyjce dziecka powodowało, że był dekolt po cycki :D

Heromina - to dobrze, że u Ciebie lepiej. Na pewno dzięki temu trochę odpoczęłaś.
U mnie niestety jakby gorzej :/

Mój mąż ma jutro urodziny, piekę na jutro świeży chleb, zrobię mu kanapki i murzynka (bo to jego ulubione ciasto) i wsadzę do nowego Lunchboxa :D
Do tego mam książkę. Mam nadzieję, że będzie zadowolony ;)

hej. ja dzis mega pospalam az mnie glowa boli.
lenia mama ale nic poza obaidem nie robie dzis- nalesniki z pieczarkami , ze szpinakiem , a dla malej z cukrem :)

fimka super pomysl- napewno mu sie spodoba. a jaki mas zpzrepis na chleb?
anezram mnie tez czesto apchwiny bola i brzuch ciagnie- glownie wieczorem. zmala tez tak mialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry