reklama

Sierpniówki 2016

Ja tez nasz nowy dom. Fajnie im domek zrobili. Zauzyli na to :-)
no superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

okasia ja ogladam wiele seriali- m jak milosc, na dobre i na zle ( z racji profesji uwielbiam ) :p
polcia na porody tez ogladam- juz jak na studiach bylam ogladalam tez z racji profesji :p a mali giganci to moja mala uwielbia wiec razem ogladamy
matusiak ja tez :p

uwielbiam to jak mala poloze i moge sobie w spokoju poogladac :)

reklama
to ja seriali nie tz mam tam swoje, ale amerykanskie i troche zaniedbane, bo juz jestem conajlmniej 1-2 sezony w plecy z kazdym, a to sie wtedy jakos tak ogladac nie chce :) natomiast uzalezniona jestem od Domo + i wszelkie metamorfozy domow/mieszkan, remonty, ucieczki na wies, wielkie projekty itp

Ja też seriali nie oglądam.
Kiedyś oglądaliśmy namiętnie Breaking Bad - to był serial!
A później House of Cards - jednak tutaj nie dokończyliśmy II sezonu, bo zawsze "coś".
Ja w wolnej chwili czytam książki kucharskie i tworzę przepisy, piekę i eksperymentuję.

Dobra pochwalilam sie kaszel jednak sie nasilil, ale przynajmniej nie jest mokry. Jednak suchy wcale nie jest lepszy, bo swiszcze mi okropnie :/

Ajć, ja właśnie liczę na moją ostatnią deskę ratunku - syrop z cebuli.
Nastawiłam popołudniu, już jest gotowy.
Wypiję przed snem.
Zobaczymy czy mi pomoże.

Ja seriale to w sumie amerykańskie a najczęściej to jakieś filmy na necie. Dzis np the walk. Gościu przeszedł po linie między budynkami WTC film na faktach. Normalnie aż mi się w głowie kręcilo jak oglądałam. ;) dobranoc dziewczyny

Ja nie mam telewizji wiec w necie dr.house ogladam, normalnie uwielbiam tego chama a pp za tym to dużo czytam i ogladam filmy dokumentalne o zjawiskach paranormalnych. Ja właśnie na jadłam sie pizzy wegetariamskiej i ide spać

reklama
Ja kiedyś w 1 ciąży I podczas karmienia obejrzałam wszystkie sezony dr house'a :-) :) dostałam na płytach.
a że starszy synek jadł z piersi po 40-50 minut, to akurat schodził się jeden odcinek co 2-3 godziny :wink::-D chyba z 9 serii tego było.
potem zaczęłam troche ogladać różnych, teraz już dłuugo nic nie ogladałam, czekam aż skończą się sezony w tv potem zacznę oglądać na internecine, bo nie lubię czekać tydzień na odcinek :wink: zawsze czekam aż się seria skończy.
akurat w breaking bad się nigdy nie wciągnęłam, a to podobno jeden z lepszych seriali. poległam na 2 serii tak mnie nudził... może jeszcze do niego wrócę kiedyś. o wampirach czy innych zombie jakoś nie przepadałam nigdy więc walking dead tez nie oglądałam, jakoś z horrorem mi się kojarzy, a horrorów nie cierpię..

happymama - ja tez namiętnie czytam kryminały I thrillery, ale też inne książki. :-D jak jeździłam dużo w delegacje to zazwyczaj czytałam ksiażkę w tydzień I to taka po 300-400 stron :wink: mam pełne póki krymianłów. pierwszy wciągnął mnie Harlan coben.
teraz ostatnio więcej czytam na czytniku lub komórce, już nie kupuję tonami ;-) kiedyś z arosa zamawiałam całe pudła:wink:
ostatnio przeczytałam 3 ksiażki Katarzyny Bondy (Pochłaniacz, Okularnik I Tylko martwi nie kłamią), "złodziejkę książek", tą nową książkę z serii millennium, "dziewczyna z pociągu" (film teraz kręcą na tej podstawie), jedną ksiażkę Alex Kava, a teraz czytam "żniwa krwi" Roberta galbraith.
to wszystko w ciągu ostatniego pół roku, może mniej :wink:
jedną z lepszych książek jakie czytałam w ciągu ostatniego roku to Jaume Cabre "Wyznaję". Rewelacyjna ksiażka. Obyczajowa, gruba, z 600 stron, a wątki ma tak poplątane że trzeba czytac w skupieniu. ale wrażenie zrobiła na mnie ogromne

natomiast tv nie lubię za bardoz oglądać.
z polskich seriali nie oglądam nic.
kiedyś oglądałam tylko taki polski "krew z krwi". ale tych wszystkich popołudniowo-wieczornych polskich seriali nie cierpię. dla mnie strata czasu, wolę ksiażkę przeczytać. kiedyś oglądałm na wspólnej, ale daaawno przestałam, z pare lat temu.
teraz jak jestem w domu wiecej to rano o 11 gordona ramseya masterchef oglądam czasami :wink: albo jakieś inne kulinarne programy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry