nati - moja koleżanka zaszła w ciążę zanim jeszcze dostała okres po pierwszym orodzie, więc brak @ jej nie niepokoił, a po porodzie miała dośc sporą nadwagę, więc rosnącego brzuch wogóle nie zauważyła, dopiero jak zaczęła wyraźnie czuć ruchy pod koniec 5 miesiąca.. pamiętam że to był jakoś luty, a w maju urodziła
Basia777 - to odpoczywaj!
Anezram - mi lekarz sprawdza szyjkę na fotelu, ma takie plastikowe urządzenie (jakby tubka zwężona na końcu) które nasuwa na szyjkę I może podać dokładnie w cm ile ma. ja tego wogóle nie czuję. czasem mówi ile cm, czasem tylko, że szyjka długa, ale sprawdza za każdym razem
Heromina - zdrówka.
Basienka - gratuluję synusia
u mnie dziś od 8 do 19 nie było prądu...

coś tam robili ciągle. u nas w prawie każdej części miasta jakieś roboty drogowe. robią 2 przejazdy kolejowe, obwodnicę budują I co chwila coś im się sypie. może dziś właśnie linię energetyczną przenosili, bo mieli przenosić. budując wiadukt nie wzięli pod uwagę linii wysokiego napięcia

na szczęście bateria w laptopie trzyma mi ok 5 godzin I była naładowana, więc sporo rzeczy z pracy zrobiłam, ale już się zimno zrobiło w domu. dobrze że kuchenkę mam na gaz, to mogłam sobie chociaż herbatę zrobić

a od 16 już jeździłam po dzieci to sobie tel naładowałam w samochodzie