reklama

Sierpniówki 2016

Oj dziewczyny a mnie jednak dorwała jelitowka tak sie wzbraniałam izolowałam a ostatecznie maz i tak przyniosl do domu:(
Jade do mojego lekarza ma sprawdzic czy szyjka sie nie skraca i zapytam co z ta jelitowka teraz..

reklama
Kurde zaczyna mnie bolec gardlo, a ofc zapomnialam dzis ginki zapytac co moge wziac. W aptece standard *spam*, dostalam tez petarde zelazowa, bo caly czas wyniki sie pogarszaja

heronima tantum verde na gardlo jeszcze.
nati z ta ciaza to mozliwe- tez mialam taka kolezanke ktora sie kapnela w 5 miesiacu ale ona nie do konca chyba normalna byla :)
polcia biedulo zdrowka

mnie dzis brzuch boli i napina sie ehhhhhhhhhhhhhhhh

kurde, ja mam taki wielki brzuch, że od razu widać. Może jest bardzo otyła i myślała, że to zimowy tłuszczyk :errr: Z drugiej strony ja już od osiemnastego tygodnia czuję ewidentne ruchy dziecka. Każda ciąża jest inna, ale brak okresu jednak o czymś świadczy :cool2: Swoją drogą ja tu się martwię witaminami, a dziewczyna nie robiła podstawowych badań i żyje :/ Chyba, że to tylko taka poza w pracy, bo się bała powiedzieć:( Dziwne

kamcia mi z kolei powiedzieli ze male rozwarcie(mam 1cm) to nic poki szyjka się nie skraca:)
okasia-nie denerwuj sie ja w pierwszej ciazy witamin a mlody zdrowy.
co do wagi ja diszlam do mojego 55 z przed ciazy i tyle :p w spodnir biodrieki nadal wchodzę.
znam dziewczyne co wpadla zaraz po poriszie wiec brak okresu ja nie przerazil bo karmila i kapla właśnie po tym ze kopax zaczęło dziecko...tyciem sie nie przejela bo mowila ze cale życie ma efekt jojo.
ja czuje sie ciężko...mam strasznie niskie ciśnienie 52/100...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry