reklama

Sierpniówki 2016

Dziękuję za wsparcie. Tak się wczoraj na siebie wkurzyłam za gapiostwo :/ Może nie będzie tak źle :)

A u mnie dziś pogoda śliczna :) Przed chwilą byłam w Rossmannie i upolowałam promocje :) Jestem z siebie zadowolona :) Teraz wsuwam śniadanko i zabieram się za resztę porządków. Choć nie będzie to dziś takie proste, bo mąż jest w domu. Moja moczymorda chyba zapomniała, że nigdy nie pije wódki i wczoraj na pępkowym tak zaszalał, że dziś zdycha w domu. Swoją drogą ciekawy pomysł żeby robić popijawę w środku tygodnia. Chciałabym resztę towarzystwa zobaczyć dziś w pracy

reklama
Hej :)

Witaminami myślę, że nie ma sieco prsejmowac :)kiedyś w ogóle nie było i żyjemy :*

A co do skurczów braxtona wytłumaczcie mi proszę jakie to odczucie, to moja pierwsza ciąża, jestem panikara i boję się , że zeswiruje i polecę do lekarza :) Jestem teraz 20 tydzień 5 dzień wiec przypuszczam , że niedługo się pojawią.

Hello.

A ja dzisiaj rano zaliczyłam szpital.... Od 5 rano zaczął mnie brzuch i kręgosłup boleć.. Nawet trzy razy do ubikacji leciałam bo mnie cislo. Rano o 8 dalej bolało więc się wystraszylam. Akurat trafiłam ma mojego lekarza w szpitalu i od razu mnie zbadał i usg zrobił. Ogólnie wszystko dobrze a szyjka 4 cm ale miesiąc temu miała 5 cm. Kazał leżeć brać duphaston i nospe. Wczoraj się nabiegalam więc może przez to....Na szczęście w domu a nie zostawili mnie w szpitalu.

Basia takie przeżycia stresujące :* Ja na początku byłam odsylana z plamieniem bo to niby normalne i w końcu 4 lekarz wykrył krwiaka. Także lepiej sprawdzić. Długa masz szyjkę. Moja od początku 3.7 cm

No ja na szczęście nie plamie tylko ten ból a szczególnie ta prawa nerka... Ona potem myli czy to skurcze czy nie...Ale zaczął cały brzuch boleć i to bym rozumiała że ma prawo ale u mnie boli i przerwa... I tak w kółko więc wolałam nie ryzykować. A przy zmianie pozycji to bardzo mnie boli brzuch.

Basia odpoczywaj. Pewnie lepiej zapytać lekarza niż się zamartwiać w domu.

Mi lekarz nigdy nie powiedział jaką mam dł. szyjkę ani w pierwszej ciąży ani teraz. Na jakiej podstawie Wam podają? tzn jak mierzy lekarz?

Basia odpoczywaj. Pewnie lepiej zapytać lekarza niż się zamartwiać w domu.

Mi lekarz nigdy nie powiedział jaką mam dł. szyjkę ani w pierwszej ciąży ani teraz. Na jakiej podstawie Wam podają? tzn jak mierzy lekarz?

reklama
fluttershy, jest, ale w jednej tabletce połowa dziennego zapotrzebowania, a trzeba brać dwie :/ A ja głupia nie przeczytałam ulotki i brałam tak jak poprzednie suplementy czyli jedną tabletkę na dobę :/
Już mi przeszła złość na samą siebie, bo mnie uspokoiłyście. Mam nadzieję, że zapomnę o tym incydencie i jak dzieciak będzie miał problemy z ortografią to nie ugotuję się w wyrzutach sumienia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry