Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
@fryte3qa pozytywne nastawienie, może są niewielkie. Zdarza się, ze ktos rodzi te kamienie i nawet nie poczuje
Ja miałam pracowity weekend. Piatek i sobota urodziny siostrzeńca, to robota od rana do wieczora. Wczoraj odpoczynek i wybraliśmy się na 7km spacer haha wieczorem padłam.
Dlatego poniedziałek przed praca i kursem leniuchuje, bo do domu wrócę przed 21...
Wystawiłam Lilke na słoneczko, kawka, Mozart i maluje paznokcie - raj hihi
Zawsze jadłam jednak gałkę lodów, w ciąży zaczęłam po dwie, a wczoraj doszlam do 3 i było mi malo! Hihi co to będzie latem
Ja też mam pociąg do lodów. Kiedyś jadłam wyłącznie sorbety, a teraz im cięższe bardziej śmietankowe czy czekoladowe tym lepiej Mogę ciasta czy czekolady nie jeść, ale lodów nie odpuszczę
a ja po dentyscie- zeby juz wyleczone ale dzisla krwawiace bardzo- mowila ze hormonalnie tak jest niestety.
u mnie tez pogoda piekna- ide po mala do szkoly a potem z nia na rolki
Ej wiecie Mnie też do lodów ciągnie. Ostatnio w biedronce juz zaczęłam w ogóle otwierać pudełko tych dużych ale mąż mnie zastopowal. Ja w ogóle nie jarzylam co odwalam
ja tez lody uwielbiam a wczoraj w sklepie musialam sledzie z cebulka kupic- az maz sie ze mnie smial. az sie tzreslam jak niopslam je do domu pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lody kocham w ciąży :-) Dzis tak ponuro i brzydko, wstalysmy z corcia o 10. Pierwszy raz od 3 lat :-) ide zaraz posegregowac ciuszki dla dziewczynki, wypiore i wystawie na sprzedaz, bo jak bedzie chlopczyk to sa mi zbedne:-) Milego dnia :-)
śledzie też kocham Kurczę, ja chyba wszystko już kocham Z odrzutów takich ciążowych to pozostały mi tylko buraki, herbata i kawa. Cała reszta już spoko, ale jakie skrajne smaki jak lody, śledzie czy lemoniada to szaleństwo.
Mam tylko problem z dietą przy braniu żelaza. Staram się jeść sporo błonnika. Na pierwsze śniadanie robię sobie mussli z jogurtem naturalnym, ale niestety po 2h jestem już głodna. Spróbuję jutro do tego dodać sporo owoców, ale jestem typem który śniadanie musi zjeść porządne, ciężkie, a nie tam jakieś zdrowe. Jak nie wsunę chleba białego a nie jakiegoś tam ciemnego z ziarenkami to jakbym nic nie zjadła