reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
sliczne te rzeczy uszylas, ja nie umiem zazdroszcze mamie, ze w szkole ja uczyli - cos trzeba np chcialam saszetke do torby na dokumenty bo mam nie zapinana - 20min i juz jest :) chyba sie zglosze do niej na kurs

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Piekne te posciele, az mi sie zachcialo bialego lozeczka, bo wszystko wtedy takie swieze i ladne jest :)

Dobre z ta kontrola, ciekawe czy to taki jednorazowy nalot czy teraz bedziesz pod scislejsza kontrola

Pogoda u nas piekna, taki upal, ze zal mi bylo malego w domu kisic i poszlismy na mini spacer polaczony z zakupami

Jak uszyje podusie to wstawie zdjecia :-) mysle, ze bede pod stala kontrola ZUS-u. Lece cos zjesc i musze dzis zamowiwic z hm kilka rzeczy dla malego, bo dostalam wraz z katalogiem rabat 25%, zal by bylo nie wykorzystac, a mam upatrzone ubranko na wyjscie ze szpitala z muszka :-)

Kochana wejdz na allegro, wpisz bawelna material, daj popularnosc najwieksza i wez pierwszy od gory. Ja tak zrobilam. Bo nie chce mi wstawic linku :(

Dobrze jeszcze posprawdzam na All bo ja wcześniej miałam w zakładkach te aukcje co o nich myślisz ? dobra cena ?
(chodzi o uszycie kompletu do wózka)
bawełna
Link do: TKANINA BAWEŁNA MATERIAŁ WZORY MINKY KATOWICE 1M
minky
Link do: MINKY MATERIAŁ 350G POLAR 36 PIĘKNYCH KOLORÓW OEKO
wypełnienie
Link do: WŁÓKNINA SILIKONOWA OWATA 150g/m2 WKŁAD DO KOŁDER
A ten ochraniacz co dałaś zdjęcie, to masz jakiś wykrój/wzór ? czym wypełniony będzie pomiędzy dwiema warstwami ?

Pogoda u nas piekna, taki upal, ze zal mi bylo malego w domu kisic i poszlismy na mini spacer polaczony z zakupami

U Nas okropieństwo cały dzień leje :( Ani nosa z chałupy dzisiaj nie wystawiłam ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry