Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chce SN ale od 4 lat mam taką przypadłość ze tak powiem ze lekarz nie chce się zgodzić tylko cc a chciałabym w piątek mam wizytę i będę gadać heA nastawiasz się na poród sn? czy chcesz cc?
bez znieczulnia. nie pozwolily wstac, raz tylko do toalety moglam isc- musialam na wkladki sikac no mowie ci trauma dla mnie straszna. mialam prawie calkowicie rozwarcie kiedy zdecydowali o cieciu- mala sie schodzila w kanale rodnym. masar5a byla naparwde-0 moj maz powiedzial ze nigdy wiecej nie chce w czyms takim uczestniczyc.; i boje sie ze znowu bede tak potraktowanakassia ja właśnie teraz tak mam, że zupełnie się nie boję. Tak jakby mnie to nie dotyczyło. A czemu masz traumę? Dostałaś znieczulenie czy bez?
Mnie bardziej boli kość ogonowatak dziwnie, jak nigdy
)
Wczoraj rozmawiałyśmy o kąpieli noworodka. Włączyłam z mężem film na YT z instruktażem jak kąpać w wiadrze i ja przerażona, że chyba bym się bała, a mój mąż zachwycony. Dlatego kupujemy wiadro na próbę, ale oczywiście zwykłe, a nie takie za 150 zł![]()