Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
masakra jka mozna tak powiedziec- nie pzrejmuj sie lenka25 no idiotki!!!!!!!!!!!!
aneta trzymamay mocno wsyztskie kciuki- bedzie dobzre zobaczysz. a ktory to tydzien?
dziecwyzny bylam na zakupach- nowy stanik musialam kupic i nei zgadniecie jaki rozmiar- 80 E. masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no dobralamkassia jak ja Ci tego stanika zazdroszczę, ja nie mogę dobrać żadnego :/ miękki robią z piersi naleśniki, a usztywniane powiększają rozmiar do Pameli i są niewygodne. Po domu chodzę w takich miękkich sportowych, gorzej jak trzeba wyjść :/

nic nie odstaje. jeden a opcją do karmienia

napewno bedzie dobzre zobaczyszTroche kiepsko. Tydz temu wyszlam ze szpitala bo krwotoku dostalam. Okazalo sie ze mam dwa krwiaki kolo dzidzia i jeden pękł. Teraz mam nakaz lezenia i jeszcze raz lezenia. Wstaje tylko do lazienki i czasem obiad zrobic. Dlatego nie pisalam wczesniej do Was dziewczynki bo nie wiem jak bedzie. Mam nadzieje ze tym razem sie uda i ze dzidzius bedzie silny i poradzi sobie z tym wszystkim.
Musi być dobrze bo wszystkie tu trzymamy mocno kciuki za wasTroche kiepsko. Tydz temu wyszlam ze szpitala bo krwotoku dostalam. Okazalo sie ze mam dwa krwiaki kolo dzidzia i jeden pękł. Teraz mam nakaz lezenia i jeszcze raz lezenia. Wstaje tylko do lazienki i czasem obiad zrobic. Dlatego nie pisalam wczesniej do Was dziewczynki bo nie wiem jak bedzie. Mam nadzieje ze tym razem sie uda i ze dzidzius bedzie silny i poradzi sobie z tym wszystkim.