reklama

Sierpniówki 2016

Dzieki dziewczyny ja juz po wizycie bylam dzis wczesniej i wczesniej weszlam bo nie bylo nikogo :) moja coreczka jest potwierdzona wiec na pewno bedzie Wiktoria bo balam sie ze moze chlopak bo byla raczej wstydliwa ale dzis dwukrotnie udowodniła swoja kobiecosc hehe najwazniejsze ze wszystko oki:)

My na piłce to na szkole rodzenia teoche cwiczymy. Przy porodzie mysle ze tez chcialabym troche poskakac lepsze to niz skupiac sie na bolu:)

reklama
Lenka ja już ciuszki synka posegregowałam i spakowałam do kartonów, porobiłam zdjęcia, więc tylko wystawić, ale czekam jeszcze na potwierdzenie płci :) Chociaż wielki karton dla dziewczynki też już mam, bo kuzynka mnie obdarowała po jej córce. I nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać, a do końca czerwca chciałabym już mieć poprane i poukładane wszystko.

Polcia powodzenia!!!

A wiecie co, dziś w nocy chciałam przekręcić się na drugi bok i taki ból brzucha, biodra i nogi mnie chwycił, że nie mogłam się ruszyć, brzuch zrobił się twardy jak skała, a ja tak się wystraszyłam, aż męża obudziłam. Przeszło zupełnie dopiero po kwadransie. Zawsze zmiana pozycji w nocy sprawia mi pewien dyskomfort i ból, ale dziś w nocy myślałam, że rodzę :O

No dokładnie ja też mam ubrań bardzo dużo po chłopcu do 5roku spokojnie i wiele innych rzeczy wiec sprzedam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry