Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej. ja po ciężkim początku tygodnia. wczoraj troche odpoczęłam, ale dziś znów się muszę zebrać na troche do biura, a potem przedstawienie w przedszkolu.
strasznie dużo stron napisałyście, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić
papercut - ja mam rozstępy białe, nigdy nie miałam czerwonych. mam troche na zewn stronie ud.
papercut - ja właśnie miałam was pytać co na rozstępy...to takie pręgi nieregularne, wklęsłe czerwone. U mnie wylazły na cyckach i jestem załamana bo jest ich sporo, wczoraj pół dnia przeryczałam. Ja nie wiem jak się mężowi pokaże po porodzie. Smarowałam sie już wszystkim oprócz palmersa a i tak wylazły chyba po prostu mam do nich skłonność...
dziewczyny mogę jakoś złagodzić te rozstępy co już wyszły? I wiecie może ile czasu one się robią białe? Jak zbledną to może jakoś je przeżyje
Papercut jeszcze od rozstepu nikt nie umarł sorry dziewczyny ale mam glupawki w ciąży hehe
Niunia a u nas pogoda nawet nawet choć szału tez nie ma
Co do rozstępów ja Nie miałam Ani za pierwszą ciąża ani teraz ale na brzuchu coś tam jest ale e tam hehe nikt nie patrzy
Mika ja w pracy jak kobiety przychodziły na masaże z rozstępami to stosowałam olejki naturalne są naprawdę dobre.
Kup w aptece olejek potem zerkne jakie mam w domu to ci polecę podam jak rozrobic i efekt powinnaś zauważyć po stosowaniu zbledna a po dłuższym stosowaniu mniej widoczne będą ;-)
Ja mam mnóstwo, już przywyklam bo miałam wcześniej. Podobno to genetycznie idzie. Moja mama ma po ciazach brzuch jak śliwka suszona wiec pewnie mnie też to czeka. Dlaczego się nie przejmuje ? Nie wiem. Mój mąż mówi ze jak nie będę się z tym dobrze czuła to się wytatuuje. I tak planowałam dużo tatuaży a teraz będę miała wymowke gdyby nie cisza juz bym miała bo 20 grudnia miałam umówiona sesje rękaw a 18 test
No mi tez wylazly na zewnetrznej sttonie id i sa czerwone mam nadzieje ze zbledna i nie bedzie widac. Pocieszam sie ze ogladalam film ostatnio z Jenifer Lopez i tez ma na udach biale hehe
I tak jak mamakulka zrobie najwyzej tatuaz na tych udach ) mam nadal nadzieje ze na brzuchu nie wyjda poki nie ma no okaze sie