Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ja dostalam sudopret tabletki one sa bez recepty. Biore od srody wieczor I dzis czuje Ze wracam do zywych bo glowa nie boli juz Tak bardzo. A do tego biore prenatal Na katar I Na kardlo plus rutinoskrorbimKoronkaa, a jakie bierzesz leki? Ja drugi raz w miesiącu chora, tym razem z bólem zatok właśnie i gorączką. W nocy byłam u lekarza, ale nic nie przepisał. Crp 27. Jutro idę powtórzyć, oby nie rosło. Wierzę, że maluszek ok.
Ja nosiłam w elastycznej na początku. Świetna sprawa, polecam, szybko nabiera się wprawy.
no wlasnie tez mi sie wydaje, ze nie ma powodu do zmartwien, bo jednak granicy nie przekroczylam, a skoro przeziernosc jest idealna i kosc nosowa tez to raczej wszystko jest ok. Czytalam na jakims forum, ze u dziewczyn, albo przeziernosvc byla wysoka, bo ponad 4, albo nie bylo kosci nosowej i pappa wyszla 1 do ponad 3tys, a i tak po amniopunkcji wszyszedl wynik negatywny. Dziwi mnie tez to, ze skoro down nie jest choroba dziedziczna to dlaczego wywiad rodzinny ma az tak duzy wplyw dla Pani genetyk.