Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słyszałam też o tym i byłam w szoku, że w tych czasach panuje wszawica.hej dziewczyny. a ja od rana wkurw- poszlam mala do skzoly zaprowadzilam a tu informacja ze wszawica masakraaaaaaaaaaaa. zaarz do apteki poszlam po spraj i na wszelki wypadek jeszce szampon pzreciw wszom kupilamz eby w razie czego szybko zareagowac. maakraaaaaaaaa juz mnie wsyztsko swedzi
za godzine przyjezdzaja do mnie koelzanki-![]()
Ja myślę już teraz ze to dzidziuś bo żadnych skurczy nie czuje tylko taka kuleczke twarda@Matusiak właśnie ja już od dłuższego czasu tak mam. Jak tylko poloze sie na plecach to czuje twarde "cos" i po minucie już nie ma. I nie wiem czy to skurcz czy dzidziuś hm?
Trzymamy kciuki ale coś strasznego z tymi wszami. ...beata0526, okasia, niunia no boje sie ze mala zalapie. ma piekne dlugie wlosy i nie dam rady jeje wyczesac na bank. trzymajcie kciukiz eby nie zalapala. od jutra bede jeje psikala no szokkkkkkkkkkkkkkkkkk
okasia dziekuje. ciacho mam, kawke zrobie i poplotkujemy bo to kolezanki ze studiow i ponad rok sie nie widzialysmydla mnie etz wyjscie na zakupy to rozrywka