Matusiak
Fanka BB :)
U mnie od 2 trymestru super poprawa w porównaniu z pierwszym trym.Kobietki a jak wasza cera? Bo u mnie poprawa ale minimalna![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie od 2 trymestru super poprawa w porównaniu z pierwszym trym.Kobietki a jak wasza cera? Bo u mnie poprawa ale minimalna![]()
fimka mam listę odkopię i podeslę, daj chwilkę bo mam to na którymś penie...
dziewczyny pomocy.. co na to gardlo mozna w ciazy.. mi gin mowila ze tantum verde ale do tej pory nic sie nie zmienilo, plukanki z soli czy wody utlenionej odpadaja bo wymiotuje od razu, sa jakies tabletki do ssania dozwolone?

Nie martw się lekarz przekona się do Prenalenu jak zaproszą go na "szkolenie" wyjazdowe w Grecji. Poznasz po firmowym bloczku na biurku. Wtedy i cukier nie będzie miał znaczenia, a i wytłumaczenie na cenę się znajdzieokasia - może stąd, że czosnek taniej i zdrowiej wyjdzie jak kupisz główkę i zjesz np. do kanapki.
A rzeczywiście cukier w składzie Prenalenu jest.
Płacisz za ten specyfik sporo, bo to chyba jedyny rekomendowany typowo ciężarnym :/
Ja kupiłam np. Zdrowit Gripovita - też taka niby herbatka, ale dużo tańsza.
Ja tego nie "hejtuję", po prostu mój lekarz zwrócił uwagę, że zbijają na tyn niezłą kasę![]()