Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam w miarę całą wyprawkę gotowa. Jutro łóżeczko i pranie Ja chce mieć pełną gotowość bo mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i się cykam żeby w razie czego mieć wszystko
Mi dziś totalnie gorąco. Już coraz więcej z wyprawki przybywa. Paczka z apteki dotarła więc mogę torbę sobie zacząć pakować. Co do łóżeczka to na razie wygląda to tak...
Ja torbę mam spakowana :-) ląpki wyprane ale brak łóżeczka i wózka za to mam zamiast łóżeczka taka doatawke do łóżka na poczatek :-) wiec mozna powiedziec ze prawie gotowa :-)
Super Magdalena podoba mi sie.
Fajnie, ze torby popakowane ja nie moge sie do tego zabrac...
Dziewczyny doradzcie jak odswiezyc wozek, bo mam uzywany, ale w stanie bardzo dobrym. Woda z jakims plynem?? No Nie jest on brudny czy to cos da? Wklad mam nowy...
jak mocno nie jest brudny wózek to wilgotną ściereczką tak jak mamakulka radzi
Magdalena cudny zestaw aż miło popatrzeć
my w weekend składamy łóżeczko, ogarniamy kącik roboczy męża no i ja dokończę prasowanie, torbe spakuje za tydzień
koszule dotarły! Sprzedawczyni jednak uczciwa są lekkie z delikatnej bawełny, rozciągliwe, latwy dostęp do cyckowq, zobaczymy jakie będą po praniu
Mika dzięki ;-) super że koszule dotarły i babka okazała się uczciwa. Ja mam 3 szare z jakimiś misiami rozpinane po bokach... Dla wielu aseksualne ale mi się podobają a i chyba wygodne
Dzięki za rady co do czyszczenia wózka;-)
Dzisiaj jestem ugotowana:-/