Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
teraz powoli przyjemny chlodek sie robi, ja caly dzien spuchnieta zyly mnie bola, jak mi moj lydki masowal to sie smial, ze wode zebralam jak wielblad w garbie
Właśnie lekarka się mnie usilnie pyta co wizytę czy nie mam żadnych dolegliwości? Żadnych? No nie mam. No nie wygodnie nimi i tyle. Kolano mnie bolało przecież to już coś jest
Szczęściara, wszędzie się pisze o cellulicie i rozstępach, bo skóra się rozciąga. U mnie jest jeszcze gorzej, nie mam dużego brzucha, a moja skóra nawet tego nie wytrzymuje, robią mi się malutkie ranki, jakby mi ktoś robił malutkie nacięcia, leci z nich nawet krew.
No takie malutkie na początku widziałam jedną myślałam że się gdzieś zadrapałam, ale teraz patrze kolejna, no i zaschniętą krew na nich mam. Myślałam że brudne podrapałam i krew leci.
A rozstępy swoją drogą, to mam sprzed ciąży, to białe pasy cieniutkie na biodrze.