• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

skaza białkowa

U nas skaza wystąpiła po niecałych 2 miesiącach. Na skórze wysypka i swędzące plamy. Przepisana przez dermatolog maść cholesterolowa pomogła. Syn ma teraz 3 lata i od czasu do czasu jak zje więcej nabiału ma wysypkę i te plamki. Ale jesteśmy na prostej. Teraz zmagamy się z alergią

reklama
Moja córka ma skazę białkową. Diagnoza była trudna ponieważ podejrzewali wiele innych chorób. Ostatecznie okazało sie,ze jest to właśnie skaza białkowa. Karmie piersią, tak wiec nie musiałam szukać odpowiedniego mleka modyfikowanego. Oczywiście musiałam wyeliminować ze swojej diety mleko i inne produkty mleczne ponieważ mogą przenikać do mojego mleka ;)
Czego sie nie robi dla malucha Oj trudno ale wytrzymam do konca karmienia.
Link do: Skaza białkowa – przyczyny, objawy, leczenie, dieta - Skaza Białkowa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry