To masz odpowiedź na zaś szczególnie że wiekszość z nas od poczucia pierwszych ruchów do porodu zamartwia się jak dziecko nie rusza się zbyt długo lub inaczej niż zwykle..Juz sie uspokoilam, bo dziecko ruszalo sie ok 16 I teraz niedawno.
reklama
Osiwiec idzie predzej.To masz odpowiedź na zaś szczególnie że wiekszość z nas od poczucia pierwszych ruchów do porodu zamartwia się jak dziecko nie rusza się zbyt długo lub inaczej niż zwykle..![]()
Dzidziała ma jeszcze dużo miejsca. Poza tym dużo może spać. Ja czasem synka budzilam tak długo spał i miałam shizy .Zawsze możesz jechać do gina uspokoić się a najlepiej polecam dektetor tętna płodu super sprawa ja w drugiej ciąży kupię 
Hahaha... możliwe... potem jak już się urodzi dojdą kolejne paranojeOsiwiec idzie predzej.![]()
Za 2 dni mam wizyte, bo w piatek, wiec dam rade tym bardziej ze sie juz ruszyl drugi raz tez.Dzidziała ma jeszcze dużo miejsca. Poza tym dużo może spać. Ja czasem synka budzilam tak długo spał i miałam shizy .Zawsze możesz jechać do gina uspokoić się a najlepiej polecam dektetor tętna płodu super sprawa ja w drugiej ciąży kupię![]()
Hahaha, z moimi paranojami to lepiej zeby die jeszcze gorzej nie skonczylo. O jednym przestaje myslec to drugie sie zaczyna. Odpowiadalas mi w watku o wodach plodowych no to teraz sje martwie ruchami I infekcjaHahaha... możliwe... potem jak już się urodzi dojdą kolejne paranojei tak caaaaałe życie...
Taki już los matki... wieczne zamartwianie się o dzieci...Hahaha, z moimi paranojami to lepiej zeby die jeszcze gorzej nie skonczylo. O jednym przestaje myslec to drugie sie zaczyna. Odpowiadalas mi w watku o wodach plodowych no to teraz sje martwie ruchami I infekcja
reklama
No niestety. Szkoda, ze matka nikt sie nie martwi.Taki już los matki... wieczne zamartwianie się o dzieci...![]()
Podziel się: