reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

też miałam kiedyś pieprzyk pod pachą, ale sobie go ogoliłam przypadkiem kiedyś, nie był duży ale był. No ale już nie ma nawet blizny:) tylko myślałam że się wykrwawię.....:D

reklama
też miałam kiedyś pieprzyk pod pachą, ale sobie go ogoliłam przypadkiem kiedyś, nie był duży ale był. No ale już nie ma nawet blizny:) tylko myślałam że się wykrwawię.....:D

O boże.... aż mi sie słabo zrobiło... ja też mam i własnie bardzo uważam przy goleniu bo jest mocno wystający :szok:

Cieszcie się, że macie w miejscu mało inwazyjnym. Ja mam pieprzyk pod biustem, który do czasu ciąży mi nie przeszkadzał, ale teraz - jak biust trochę urósł - to fiszbina biustonosza akurat przez pieprzyk przechodzi. Zaczyna to pomału boleć, więc unikam chodzenia w biustonoszu - przynajmniej w domu. Będę chciała ten pieprzyk usunąć, ale nie wiem kiedy. Raczej już po karmieniu...

Ja miałam dwa wielgaśne pieprzyki na brzuchu i usunęłam jeszcze przed ciążą z Zuzą.

Mąż mi zrobił właśnie fotki i normalnie mój brzuch wygląda strasznie. Jak siedzę to mam półkę na herbatę a jak stoje to wielki naciągnięty świecący balon. Jak zrzucę do komputera to wam pokażę.

Ostatnia edycja:
Cieszcie się, że macie w miejscu mało inwazyjnym. Ja mam pieprzyk pod biustem, który do czasu ciąży mi nie przeszkadzał, ale teraz - jak biust trochę urósł - to fiszbina biustonosza akurat przez pieprzyk przechodzi. Zaczyna to pomału boleć, więc unikam chodzenia w biustonoszu - przynajmniej w domu. Będę chciała ten pieprzyk usunąć, ale nie wiem kiedy. Raczej już po karmieniu...

ja tez mam między piersiami taki wystający ale póki nie rosnie to ja usuwac nie będę....

renczysia - sliczny, okragly brzuszek :tak:

Bodzinka jak zwykle jak modelka :-)

a to ja - 34 tc. porownalam z brzuszkiem Ninkowym i wielkosciowa moze jest ciut wiekszy, za to ja na pewno grubsza niz w poprzedniej ciazy - szczegolnie boczki i tylek :(

reklama
Gufi.... ale malutki ten brzuszek Twój, śliczny, i powiedz mi gdzie te BOKI??:) ... i gdzie ta pupa?? myślę że przesadzasz:)

Do góry