reklama

Śliczne brzusie

szacun Hannah:) taki zarąbisty pokoik i to za 600 zl... gratuluję cierpliwości w malowaniu tych ścian, ja nawet bym nie wiedziała jak się za to zabrać:) będę pisała w razie co o porady hehe, ale to po nowym roku:) jak mieszkanko odbierzemy...Już tak się strasznie nie mogę doczekać :)

reklama
Eh zazdroszczę wam ogromnie... ja mam tylko jeden pokój i kuchnie w domu rodziców. Co prawda zapisali mi dom w surowym stanie ale nie mam pieniędzy, zeby go wykończyć :( Więc o pokoiku dla dziecka moge pomarzyć do tego mąż nie chce od rodzicow sie wyprowadzic i isc na swoje... Kiedy już uporam się z problemami finansowymi i wykończę dom własnymi rekami to wtedy liczę na waszą pomoc w meblowaniu i malowaniu :)

hannah - to biale lozeczko gdzie kupione i ile kosztowalo? jakie ma wymiary? Czegos takiego szukam mogloby tylko miec dluzszy ten szczebelek bo nasza mloda wedruje po calym lozu :)

pokoj cudny :) w bloku tak sie nie da zaszalec :)

łóżeczko z IKEI:) jak lampka kwiatek i inne rzeczy:)
a pokoik wszedzie można super wyszykować, tylko pomysł trzeba mieć jak Ha-NN-aH:)
Dokładnie, uwielniam rzeczy z Ikei.
Łóżeczko jest w 4 kolorach (jeszcze jest czerwony czego nie widać na stronie)

IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KRITTER | Rama łóżka z dnem z listew
barierkę można przesuwać w każdą stronę lub dokupić dodatkową za 40 zł, wtedy nie zawędruje Zuzia daleko.
Pomysły zradzają mi się jak idę spać. Ściana w paski zawsze mi się podobała, ale nie dała bym tapety, bo zaraz pewnie była by zerwana. Więc taśma po taśmie malowałam.

w prostokatnych scianach za duzo sie nie wymysli niestety (tak zeby to jednoczesnie nie stalo sie pastiszem) - a tak mozna popuscic wodze fantazji - super :)

Dokładnie, uwielniam rzeczy z Ikei.
Łóżeczko jest w 4 kolorach (jeszcze jest czerwony czego nie widać na stronie)

IKEA | Dzieci | Łóżka dla dzieci | KRITTER | Rama łóżka z dnem z listew
barierkę można przesuwać w każdą stronę lub dokupić dodatkową za 40 zł, wtedy nie zawędruje Zuzia daleko.
Pomysły zradzają mi się jak idę spać. Ściana w paski zawsze mi się podobała, ale nie dała bym tapety, bo zaraz pewnie była by zerwana. Więc taśma po taśmie malowałam.

moja Ninka tez ma to lozeczko tylko w kolorze sosny - jest SUPER!!!

Przedstawiam mój brzusia z dnia dzisiejszego - dokładnie 17 tydzień i 4 dzień ciąży.
Troszkę duży co?? :zawstydzona/y:
17,4 tc.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry