Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myangel, Jaki duuuuży i spiczasty, widać, że facet w środku:-)
Myangel super ten domek adasia , ładniutki masz brzuszek i ja też nie widzę żadnych rozstęmpów .No i ja w końcu wzięłam się do zrobienia fotki bo ostatnią mam chyba z 14 tc :-(
To domek Adasia w 24 tygodniu
Zobacz załącznik 273823
A tu golasek ;-)
Zobacz załącznik 273825
I bebolek od frontu, niestety z rozstępami po ciąży z Julcią :-(
Zobacz załącznik 273826
Myangel super brzuszek. Adaś musi się nieźle rozpychać, bo sporo już Tobie wypchnął do przodu. I ja też żadnych rozstępów nie widzę.
Moja siostra dziś stwierdziła, że mam większy brzuch niż ona w 6-tym miesiącu. Boję się, co będzie do końca ciąży, skoro już teraz jest takich rozmiarów. Oby mój maluszek nie okazał się noworodkowym wielkoludem. Moja siostra miała problemy podczas porodu, bo Staś był dość duży i miał mało miejsca, żeby wyjść na zewnątrz. A jeśli u mnie to się powtórzy?
Myangel super ten domek adasia , ładniutki masz brzuszek i ja też nie widzę żadnych rozstęmpów .
no myangel masz co nosić masz;-) ale super domek![]()
jak lezalam w szpitalu przyszla dziewczyna nowa w 30 tc byla a ja myslalam ze ona do porodu poprostu taki byczy brzuch miala jakby byla w 40tc i to z blizniakami poprostu wymiatala ale brzuch miala wielki bo miala wielowodzie afi miala 25