Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Avani ogrooomnie się cieszę, że zaglądasz do nas Może dzidzia znów czeka na grudzień?? A może nie będziesz musiała brać lutki do 14 tc?? Kochana bądź dobrej myśli! Ogromnie mocno trzymam za ciebie kciukasy!!
Avani ja mam tu taka starsza kolezanke ktora stara sie o dzidzie, dala sobie czas do konca roku chyba bo prawda taka ze ona ma 43 lata, partner 46 i on nie chce juz dziecka, ginek w Pl jej powiedzial ze lutke ma brac dopiero jak zajdzie bo wczesniej moze wstrzymac owulacje, nie wiem jak to jest w kazdym razie zawsze Ci ktos lutke dosle, a dufaston nie lepszy?? bo nie dowcipny..
aa no i ja chcialam dodac ze moja pierwsza dzidzie rodzilabym wlasnie teraz ((( wiec sobie wymyslilam ze jak co pol roku terminy aniolkowym mamom skacza to Ty jeszcze jakies 3 miechy musisz poczekac ))
marzylo mi sie majoweczka zostac w zeszlym roku sie nie udalo to moze teraz sie uda gdybym zaszla w tym cyklu to wlasnie termin by byl na maj Salomii no ja slyszlam ze lutka moze wstrzymac owu dlatego sie ja bierze ze 3 dni po owulacji.....
kolezanka ma mi tez dupka przyslac bo ma na zbyciu
tylko uwazaj bo ja po poronieniu bralam dupka przez 2 cykle w celu wzmocnienia cialka zoltego, owu mialam zawsze sprawdzona i wyliczona ale natura splatala mi psikusa i przez te 2 cykle sobie ja przyblokowalam, Karmelka jest z 3 cyklu kiedy dupka juz nie bralam a owulka byla dobre 3 dni pozniej niz zwykle ;D
trzymam kciukole :*
ooooo to ja w takim razie poczekam z ta lutka i dupkiem do pozytywnego testu
dzieki za kciuki
w tym cyklu zrezygnowalam z obserwacji i moze tak na luzie sie uda