reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

śliczne okazałe brzuszki;ppp
ale nas juz porządnie wydęło hehehe, tak naprawdę to dopiero teraz można powiedziec że mamy....brzuchy hahaha:))))))

reklama
no właśnie przeciętnie jesteśmy w 29-32 tygodnia brzuchy - jak widać piękne i w większości już bardzo pokaźne - teraz bobasy ważą średnio 1,5 kilo i ciągu najbliższych 2 miesięcy podwoją swoją wagę - więc matko jedyna jak my będziemy wyglądać za 2 miesiące ?!?!?!?!?!?!?!?!
Wczoraj widziałam w sklepie kobitkę w ciąży to wyglądała jakby słonia miała urodzić - albo miała tam z trójkę co najmniej albo to się tak kurcze człowiekowi robi i ja też tak będę wyglądała :(

ale nas juz porządnie wydęło hehehe, tak naprawdę to dopiero teraz można powiedziec że mamy....brzuchy hahaha:))))))

....pamiętam jak byłam w piętnastym tygodniu i wydawało mi się że ten brzuch był już wtedy pokaźny...a dziś jak patrzę na foto z piętnastego tygodnia to ni hu.. nie widzę tam ciąży :D:D

To może i ja się pokaże w 32 tyg.:)
W środku Lenka która prawie 2 tyg ważyła 1.8kg..;)
bb.jpgbb2.jpg

agaj fajny masz brzusio. i taki niezbyt duży chyba jak na 32 tc :) i tak wywaliło ci tyko brzuszek, a zawsze mówili, że jak są dziewczynki w brzucholach to się wszystko rozłazi na boki też :d a tu proszę same dowody, że to tylko głupie gadanie hehe
no i patrząc na wasze zdjęcia to stwierdzam, że tylko ja mam pępek wywalony na maksa :D

agaj fajny brzuszek malutki i zgrabniutki,no i wygląda na chłopaka jeśli by wierzyć w to co mówią,że do szpica to na chłopca,ale to tylko takie głupie gadanie:)

Dzięki dziewczyny! Ja i tak czuję się już jak jakiś słonik;) No tak, wszyscy "po wyglądzie"mówią że chłopak:) Ja do końca nie szaleję z żadnymi dziewczęcymi ciuszkami, ale dostaliśmy już kilka rzeczy z Hello Kitty ;)i pełnych różu:)

agaj ale zgrabny brzusio:-p śliczny:tak:

a to my w 29tc:-D

Załączniki

• październik 025.jpg
    październik 025.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 69
  • październik 029.jpg
    październik 029.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 71
  • październik 030.jpg
    październik 030.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 71