• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Śliczne brzusie

Gufi
czy to ty mówiłaś że mamy podobnej wielkości brzuszek? Tak mi się coś zadaje. Jeśli tak było, to chyba cię przeganiam jednak.
Tak ładny gładziutki i jeszcze z dziureczką. Mi to już wystaje antenka.

tak, to ja mowilam ale 2 tygodnie temu ;) teraz rzeczywiscie mnie juz chyba przegonilas :D

reklama
Coraz fajniejsze się robią te nasze grudniowe brzusie;-) Wszystkie piękne i zgrabniutkie:-)

A to mój, też już spory...27 t. 4 d.
SG207303.jpg

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH a co Ty masz za spodnie na sobie???:szok: takie normalne biodrowki? usilowalam sie przyjrzec przodowi ale ciemne sa wiec nie dojrzalam:-D

Gufi wow:-D masz jeszcze normalny schowany pieknie pepuszek:-D

wszystkie brzusie sa cudniaste, no i faktycznie widac ze kazda ma jakis inny, wiadomo zalezy od figury:tak:ciekawe jak bedziemy wygladac w grudniu;-)

salomii w grudniu co ciekawe wszystkie niemal identycznie hehehe wszystkie pękate i brzuchate:-D

Hannah no właśnie zszkowałam się tymi spodniami:szok: szczuplutko wygladasz (mimo że wagowo od siebie za wiele nie odbiegamy to ja przy tobie słoniowato wyglądam:zawstydzona/y:)
Brzuszek fajowy, zdjęcie z Hanią bomba:-)

cristalrose Ty to już masz fajnie okrąglutki ten brzuszek:tak:no ale Ty mies. do przodu to co sie dziwić:tak:

wrublik no teraz to juz widać żes się zaokragliła:-D fajna piłeczka:tak:
ale chyba jak cos lużnego założysz to jeszcze ginie co?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry