reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

reklama
Kolejne zdjęcia z serii. Jedno z dzisiaj drugie z niedzieli. Mam nadzieję, że mały z mniejszy tempo i zmieszczę się w ciuchy przed porodem. Bo inaczej zostanie mi tylko kocami się owijać ;)

30 t 3 d.jpg30 t 5 d.jpg

missiiss1301,Bodzinka,Ha-NN-aH,wrublik7,agbar,Tunia85 Wszystkie brzusie śliczniusie,bo mieszkają w nich malusie dzidziusie :)
Ja pokażę swój po wizycie u gina :)

sunflower coż za artyzm:) Brzuszek pokaźny jak na 25 tydzień ale śliczny, i pępek masz taki śmieszny:)
Wklejałaś zdjęcie Zuzi, to co masz przy suwaczku, na wątku z wizyt? bo nie wiem czy je przeoczyłam czy Ty go po prostu nie pokazałaś:)

Ja to z podziwu nie mogę wyjść jak widzę wasze brzuszki, piękne piękne i jeszcze raz piękne !!!!!!!!!!!!!!

a mój na załączonych zdjęciach :-)

Załączniki

• 07102010200.jpg
    07102010200.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 07102010208.jpg
    07102010208.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
ewwe - pępek tak naprawdę prawie w ogóle mi się nie zmienił - zawsze mam taki "śmieszny" ;)
A zdjęcia nie wklejałam, bo jakoś mi się zapomniało, to sobie teraz w podpis wkleiłam

Do góry