reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne brzusie

Renczysia, Bodzinka Gufi śliczne brzuszki :-):-):-)

a to my 35 tydzień zdjęcie z rana :happy:

rozstępy widoczne z poprzedniej ciąży i teraz zrobiły się czerwone ... bleee :crazy::crazy:

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
ja tez mam między piersiami taki wystający ale póki nie rosnie to ja usuwac nie będę....

Ja chyba niestety muszę :( Pieprzyk nie jest ogromny, ale właśnie wystający, a nie płaski. I to pod biustem. I się zahacza...
Trochę się boję tego usuwania. Ale skonsultuję się pewnie najpierw z ginekologiem (kiedy można to zrobić po porodzie), potem z dermatologiem i zobaczymy...

No ja mam taki wystajacy między piersiami, ale nad nimi..No w takim seksownym miejscu hi hi hi hi.I nie przeszkadza mi.

gufi coś ściemniasz, ja widze zgrabny i mały brzuszek!!!:))))

carolka jak okragła piłeczka:) Ja mam kilka po Wiktorku rozstępów które bez brzucha nie wystają zza bikini, teraz się tak na brzuch naciągneły że niemal pępka mi sięgają buuuuu i wcale sie jeszcze nie pocieszam że teraz nie nabyłam nowych bo nic straconego - tamtymi zostałam obdarowana pare dni przed porodem:/

śliczne brzuszki
A co do usuwania znamion to ja w zeszłym roku na zimę usunęłam sobie pieprzyk bo wypadał akurat w miejscu gdzie wszystkie gumki od majtek i cały czas go zahaczałam. Trafiłam na tak "znakomitego" chirurga że jak jego kolega zdejmował mi szwy to zapytał 'kto pani taką masakrę zrobił'. Pieprzyk był wilkości koralika malutkiego a bliznę mam jak po poważnej laparoskopii a teraz w ciąży to już się zrobiła gigantyczna i wystająca - masakra

brzuszki macie superowe:)
Co do znamion to mnie też czeka ich usunięcie, pewnie ok 5 mam na bank do usunięcia, reszta to takie kropeczki, które mnie obsypały szczególnie w ciąży, więc wyglądam jak biedronka:p Ale ja będę się decydować na usunięcie u onkologa bo "zwykły"chirurg niby może też to zrobić, ale lepiej się już oddać w fachowe ręce z takimi rzeczami. Też się boję, ale bardziej niebezpieczne jest ich pozostawienie..

reklama
Do góry