kama
Fanka BB :)
:-) dobre:-)ogorkowa wychodzi;-);-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) dobre:-)ogorkowa wychodzi;-);-)
Nie przejmuj się ja w pierwszej ciązy po 3 mies przytyłam 6 kg a później juz tak szlo sobie spokojnie po 2 kg co mies.Kurde ja mam 5 kg do przoduCo to bedzie jak nawet an polowie nei jestem
![]()
) Za tydz u gina się okaże
Ale faktycznie, niby piszą, że w drugim trymestrze wzrasta apetyt i więcej się tyje, a ja właśnie z jedzeniem sporo przystopowałam, bo przestałam odczuwać takiego wilczego apatytu, jaki miałam jeszcze 2-3tyg temu.. Jednak sądzę, ze wcześniej to ja zajadałam głód nikotynowy a nie rzeczywiste zapotrzebowanie dzidzi 
a z tym zajadaniem głodu nikotynowego może być racja, mnie też już apetyt opadł nieco choć jak już sobie nałoże na talerz to aż M wyraża podziw:-)
teraz ciezko kobietom nie przytyc wiecej niz 10 kilo. moj pan ginekolog powiedzial, ze dawniej za jego czasow kobiety tyly do 10 kilo, a teraz jak jest wszystko przetworzone to niestety tyja o wiele wiele wiecej. ale jak dasz rade, to jestem pelna podziwu i wiem ze tak sie da, bo moje znajome 2 i siora wlasnie wiecej niz dyche nie przybraly :-)dziś się zważyłam i niestety już waga ruszyła do przody na razie 1,5 kg ale ja mam plan żeby nie wiecej niż 10 kg przytyć ;-) ciekawe czy się uda

ale my świadome kobietki dbamy o siebie jak trzeba:-)