No ja po zakupach- padam na twarz! Kupiłam: pieluszki tetrowe 11szt zwyklych za 28zl i jedna kolorowa za 5,99 w Smyku, w Smyku w przecenie 3 pary spioszków bez rękawka za 25zł Disneya, 3 pary body z krotkim rękawkiem za 20zł też disneya. Zostały mi do kupienia: body z dlugim rekawem i kaftaniki. Do tego wanienka, bo mi sie bardzo spodobala za 29,95, wielka paka , bo az 336szt chusteczek pampersa za 25,95, plyn do lukania zwykly dzidziusia za grosze, rożek za 29,95, wiec super cena, dwie butle canpolu w przecenie za 10zl, ale nie spojrzalam na rozmiar smoka...ech i za duze są, jedna butelke tez canpolu za 8zl tez z za duzym smokiem, ale mam nadz ze uda sie karmic piersia i butle przydadza sie pozniej, mydełko do kapieli, puder, oliwke, rajstopki hello kitty

, 3 pary skarpetek, dwa smoki roznego rodzaju, jedne canpolu, drugie nuka, gruszkę do noska i tyle. Jadlam w aucie obiad, nie dlugo pomiar, zmeczona jak pies jestem

A jeszcze sporo musimy kupic, bo brakuje calej higieny tzn takiej typu sól fizjologiczna, spirytus 70%, herbatka na kolki, paracetamol itp., przewijaka, moje wszystkie do szpitala rzeczy typu podklady, kapcie, skarpetki, majtki, stanik do karmienia itd., odciagacz do pokarmu, NIEDRAPKI- nigdzie ich nie było!, posciel do wozka. Reszte chyba mam, tzn jesli wystarczy mi kasy to kupie nowe, takie, ktore mi sie podobaja rzeczy, a jak nie to zostanie to, co jest. Rozpisalam się, sorry

Ale ciesze sie, że juz tyle mam, chociaz spokojniejsza bym byla jakbym wszystko miala

) No i jakies wierzchnie coś na wyjscie ze szpitala, tylko nie bardzo wiem co.
Muffinki- mniam!