reklama

Słodkie mamy :-)

reklama
heloł..Ja po wczorajszych grzechach mam na czczo cukier 88, po sniadaniu (niedozwolonym) cukier-98, po obiedzie i tym wszystkim przed obiadem słodkim i niesłodkim , którymi się opchałam cukier -108. Nigdzie mi tego cukru nie wywala, nic się ine dzieje.... właśnie pije pierwsza kawe od 6 dni. zobaczę jutro na czczo i dziś wieczorem... jak będzie all ok to znaczy ze nie mam tej cukrzycy na 100%

N to jak tam po pierwszym dniu grzeszków? u mnie nie jest źle 85/98/109/124. chyba przesadziłam z podwieczorkiem. bo na kolacje tylko warzywa i 1 kromka Vasy. ale i tak jest ok. Pojadłam różności. i ciasto i mięcho, ryby:) i było ok. - bez ruchu. myśle że gdybym poszła na spacer- było by jeszcze lepiej. no ale ja jestem leń i ta zimowa aura mnie przygnebia wiec nigdzie sie nie ruszam.

U mnie dzis tez ok z cukrami nawet troszke ciasta zjadlam :-),ale za to mam inny problem mam od tyg mega zaparcia i mecze sie strasznie nie wiem co juz mam robic moze dziewczyny cos poradzicie ?

Evi ja radzę sobie czopkami i siemie lniane staram się pić. Czopki glicerynowe dla niemowląt.
A ja dziś tez pozwoliłam sobie na mini mini kawałka stefanki i mazurków tez niewielkich rozmiarów i wynik po godzinie ok, ale jak drugi raz zrobiłam ten myk to 137 po godzłinie i juz się boję jutro cokolwiek słodkiego zjesc. Po dwóch godzinach było już dobrze ale przez godzinę przy x-boxie tanczyłam zumbę

Dzieki wiolonczela musze sprobowac bo mam dosc moze pomoze .Ja tak mysle ,ze z tymi cukrami jak raz na jakis czas beda podwyższone to nic sie nie stanie ,ja jutro jade do mamy i mam zamiar zjesc malutki kawalek sernika pozniej pojde na spacer i bedzie ok .Czasem trzeba zgrzeszyc ,dobrze ,ze juz nam duzo nie zostalo do konca ciazy.

Hej dziewczyny! Ja dzisiaj zupełnie odpuściłam dietę cukrową i jadłam wszystko na co miałam ochotę:-) i nawet na podwieczorek zjadłam 2 kawałki ciasta z kremem i galaretką ale o dziwo najwyższy dzisiejszy pomiar to 114:-D Rewelacja jak dla mnie. Odpuściłam tylko jedzenie chleba w ciągu dnia ale przy tylu pysznościach to pikuś.

reklama
Heja Dziewczyny !!!

Aisha jak sie czujesz ? uspokoil sie brzuch?

Ja tez wlasnie wczoraj i ciasta po kawalku zjadlam - miesa roznego -w tym 2 biale kielbasy a cukier 92 - jedyne co to chleba ani kromki nie zjadlam.Najwyzszy cukier mialam po kolacji , bo 127 ale ... to po duzej kolacji plus spory kwalek ciasta wiec i tak super .

Milego Dzionka Laski:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry