Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak robilam przy córce i mam takie same obserwacje. Przy synu też tak będę robić a właściwie dziś zaczęłam od dyni ;-)Ja rozszerzałam dietę jak córka skończyła 4 miesiąe i uwazam, że to był bardzo dobry wybór. Teraz je praktycznie wszystko. Nie wybrzydza. Zaczynaj rozszerzanie od warzyw bo do słodkiego smaku owoców może się przyzwyczaić i nie będzie chciał warzyw.
Hej!Część mam pytanie mam prawie 5 miesięcznego chłopca karmie młodego piersią i tak zastanawiam się czy zacząć wprowadzać małemu już słoiczki czy zostawić go tylko na piersi ? Ja wy karmicie swoje maluchy
Jeśli dziecko prawidłowo przybiera na wadze, jest spokojne i radosne, a twoja pierś w zupełności mu wystarcza, to nie ma potrzeby rozszerzać jego diety przed ukończeniem 6 miesiąca życia.Część mam pytanie mam prawie 5 miesięcznego chłopca karmie młodego piersią i tak zastanawiam się czy zacząć wprowadzać małemu już słoiczki czy zostawić go tylko na piersi ? Ja wy karmicie swoje maluchy
malgorzatajackowska.com
freelancemama.pl
alaantkoweblw.pl
szpinakrobibleee.pl
Też tak robilam przy córce i mam takie same obserwacje. Przy synu też tak będę robić a właściwie dziś zaczęłam od dyni ;-)Ja rozszerzałam dietę jak córka skończyła 4 miesiąe i uwazam, że to był bardzo dobry wybór. Teraz je praktycznie wszystko. Nie wybrzydza. Zaczynaj rozszerzanie od warzyw bo do słodkiego smaku owoców może się przyzwyczaić i nie będzie chciał warzyw.