reklama

Słomiane wdowy

hejjjoo

Beciu alez nie,na szał zkaupwoy uderze pozniej,hehehe..jakos nie chce mis ie,tym bardziej chorowitka ja jakas,,,

milego dniaaaaaaaaaa

reklama
Ewcia ja na szał zakupowy, moze w przyszłym tygodniu uderzę......:-D:-D:-D
Już widziałam cudną kieckę....:tak::tak: Jeszcze bielizna i wiesz......:tak:..... człowiek zaraz lepiej się czuje.
Przyjadę Cię wymasować, kolejka do Słupska z Gdyni chyba odjeżdza po 18-00- zdążę......:-D Wstaw wodę na kawkę......:-D:-D

Dziś byłam u jubilera popatrzeć sobie na fajne łańcuszki.......:-D:-D:-D

Ewcia ja na szał zakupowy, moze w przyszłym tygodniu uderzę......:-D:-D:-D
Już widziałam cudną kieckę....:tak::tak: Jeszcze bielizna i wiesz......:tak:..... człowiek zaraz lepiej się czuje.
Przyjadę Cię wymasować, kolejka do Słupska z Gdyni chyba odjeżdza po 18-00- zdążę......:-D Wstaw wodę na kawkę......:-D:-D

Dziś byłam u jubilera popatrzeć sobie na fajne łańcuszki.......:-D:-D:-D
spoko czekam,,nawet mam pizze ugoszcze cie,,hahah,,winko itp..tez sie znajdzie

no u jubilera-a na co polujeszzzzzz na łancuszki,,nono,,,rozpuszczasz sie sama

Ewcia ja sobie tylko patrzę, mąż mi kupuje świecidełka- bo mi szkoda kasy....:-D:-D:-D Winko powiadasz....hmmmmmm. ..... ja lubię białe sodkie i baaaardzo zimne.....:-D:-D:-D
Na tym wątku to chociaż spokojnie i bez nerwów......:-D:-D:-D

hihihi moja siostra kiedyś z Niemiec przywiozła niebieskiego szampana.......:-D:-D:-D
Ja sie chyba wtedy na niego nie załapałam......:-D:-D:-D
Ale u S piłam takie dobre drinki z truskawkami i rumem.......:-D i sporo lodu......:tak:
Ewcia czy my nie zbaczamy z tematu....hahaha........:tak:????????

Beata - na ferie gdzies chcemy pojechac - M mysli o gorach, choc ja wolalabym jakies cieple kraje... Choc z drugiej strony to tez nie byloby do konca dobre bo roznica temperatura sprawilaby ze moj chorowity Jas by sie rozlozyl...
Oczywiscie teraz tez jest chory. Nie moge powiedziec, ze jak M wyjezdza to jest chory, bo jak M byl to tez Jas byl chory... Kurcze - chlop jak dąb (1,5 roku, wilczy apetyt, waga 13,3kg i w ogole super sie rozwija) a podatnosc na przeziebienia odziedziczyl po mnie :-( M jak byl dzieckiem to w ogole nie chorowal :no: A ja non stop... :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry