reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej

Mysz Oskar już nie gorączkuje, ale ma kaszel......:baffled::baffled:

Ewciu witaj skarbie....:-D:tak:

Dobra - w poniedziałek na 6;10 mam egzamin z jazd.....:szok::szok::szok: hehe....:-D zobaczymy na jakiego sztywniaka trafię......:-D:-D:-D Dziś pojezdziłam sobie z instruktorem 3 godzinki po mieście....:tak: Mam jeszcze do wyjezdzenia 5 godzin....:tak: W sumie to do pakietu podstawowego dokupiłam sobie jeszcze 25 godzin.....:-D:-D:-D Instruktor mówi że mam spore szanse na zdanie- zobaczymy, bo ja w to jakoś nie wierzę że uda się za pierwszym razem....:no::no::no:

Miłego wieczorku.....:-D

hej słomianki

Ewcia właśnie tu jest problem- :baffled::baffled:siostra S Kasia miała do nas przyjechać dziś wieczorem i spać, ale ona poznała faceta i teraz coś ściemnia że nie może.....:wściekła/y: SZLAG mnie trafia na maxa!!!! Liczyłam na nią! Moja mama i ojciec idą do pracy na rano, siostra sama ma małe dzieci a chorego Oskara nie będę jej wciskać.....:no:
Oskar śpi tak do 8-00, więc jak Kasia nie przyjedzie zostanie sam. Wyjdę z domu po 5;00- egzamin mam na 6-00 nie liczę na szczęście, jestem realistką w Gdyni dużo oblewają....:dry::dry: Myślę że egzaminator po 20 minutach skończy egzamin....:-D Tylko że będę musiała czekać wtedy do 7-30 bo wtedy otwierają kasę i będę chciała się zapisać na poprawkę.....:tak: No chyba że trafię na ludzkiego egzaminatora.....:-):-)
Tak za godzinę zadzwonię do szwagierki wtedy będę wiedzieć. Kaśka chciała żeby teściowa przyjechała na noc... hihi....:-D chyba śmieszna jest. Teściowa by przyjechała owszem ale by chciała zabrać młodego do siebie, bo by gadała że w domu rano musi w piecu napalić.....:confused::confused: Moje kumpelki rano pracuję więc też odpada.....:no: eeee tak to jest, szkoda gadać.....:baffled::baffled::baffled:

Mysz heloł.....;-)

Beata - a moze sasiadke jakas popros zeby zerknela, co???? Tak okolo 8:00 wlasnie. Ubranie Oskarowi naszykujesz, kanapki tez itp no i jak sasiadka zajrzy to jakos to pojdzie :tak:

Tak czy siak troche zazdroszcze Oskarowi - tez wolalabym jutro nie isc do szkoly :-D:-D:-D

Beata - trzymam kciuki - daj znac.

Strasnzie duzo tych dodatkowych jazd kupilas :szok: Mysle ze z taka ilosci praktyki MUSISZ zdac :-)

Ewciu dzwoniła szwagierka już dwa razy....:tak: najpierw mówiła że przyjedzie o 21 a teraz mówi że o 20...:confused:

Oskar się zagalopował i zrobił chyba w książkach sporo naprzód....:-D:-D:-D ale to nic, jutro też nie idzie do szkoły- więc spoko.:tak:

miłego wieczorku- DOBRANOC.....:-):-):-)

reklama
Mysz hihi.....:-D:-D:-D Oskar mówi że jest na urlopie zdrowotnym.....:-D:-D:-D
Szwagierka chyba dojedzie do nas, w moim bloku mieszkają same stare babcie i jakoś nie kwapią się z pomocą.....:no::no::no:
Powiem szczerze że na 99% jestem pewna że mnie uwalą.....:-D:-D:-D
W Gdyni dopiero zdają tak za 2-3 razem.....:-):-):-) Jeszcze gubi mnie to gadulstwo.....:szok::szok::szok: mam to od urodzenia.....:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry