Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no niexle,,to jednka nie tylko ty miałas taki problem..Zobaczymy.....:-):-):-)
Ale egzaminator to prawdziwy egzekutor .....
a to opinia z ośrodka gdzie dziś zdawałam;
NaszeMiasto.pl : Gdańsk -- Forum
no nie ma co sie amartwiac,,,drugim razem sie uda...Ewcia trudno ;-) takie życie!!!
hej
Więc poszłam na ten egzamin- pokrywa silnika bez zarzutu, pokazałam wszystkie światła, przygotowywałam się do jazdy- wszystko ustawiłam fotel, lusterka itp. Jak ustawiałam fotel to zaraz sprawdziłam sprzęgło- czyli wcisnęłam i już wiedziałam że jest nie jest dobrze, bo nie mogłam wcisnąć do końca więc mówię do faceta-
-Przepraszam panie egzaminatorze ale nie mogę wcisnąć do końca sprzęgła.
on- Co też pani opowiada, proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
ja- Proszę pana naprawdę nie wiem co się dzieje ale nie jestem w stanie wcisnąć do końca sprzęgła.
Egzaminator wysiadł i mówi- Proszę ruszać!
Kurcze ciekawe jak, więc kombinuję i czubkiem butów do końca udaje mi się wcisnąć sprzęgło ale niewygodnie mi i auto gaśnie po raz pierwszy.
egzaminator- Proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
Więc odpalam po raz drugi, wciskam czubkiem sprzęgło i zgasł mi samochód po raz drugi i potem po raz trzeci.
egzaminator- Koniec egzaminu, dziękuję!!!
Nawet jakbym wjechała na pas ruchu bym oblała nie dosięgałam sprzęgła a jadąc wstecz to już wcale bym go nie czuła..... ;-((
Tak wyglądał mój egzamin... eeeee szkoda gadać. Można by pisać odwołanie, ale czy jest sens? Po takim odwołaniu to by mnie nagminnie oblewali. Z mojej grupy co zdawali o 6;10 zdał tylko jeden koleś- masakra.
Poprawką jest 2 marca o 6;00 __________________