reklama

Słomiane wdowy

Obecna :-)

Po mega meczacym tygodniu (sporo zastepstw mialam) jestem wreszcie w domu i gotuje obiad dla Jasia (dla siebei mam gotowca :-D)
No i jak go poloze to wylaczam internet i zmuszam sie do pisania :eek::eek::eek:

reklama
helouuu pamietacie mnie jeszcze ? :-)

pisalam wiecej z korei jak m jezdzil z domu co jakis czas na pare dni....

a potem sie przenieslismy do szwecji i teraz dlugo dlugo ...od maja...oboje w domku...m zaczal pracowac glownie na miejscu i mial wymowke w postaci nowego potomka...nasz synus Jim urodzil sie w sierpniu.... i nie jezdzil
...jednak...przyszla kryska na matyska...wybyl dzis rano na 2 tygodnie...dla mnie to b. duzo bo nie jestem przyzwyczajona...
jak na razie jest spokoj...zobaczymy jak pojdzie pierwsza nocka...jak dzieci mnie nie wykoncza do przetrwam :sorry2:

pozdrawiam wszsytkie slomiaczki ...bede sie odzywac...
co u was nowego w ostatnim polroczu?

u mnie wlasnie syneczek...poza tym stara bida...no moze tyle ze zaczelam chodzic na kurs szwedzkiego i za pare miesiecy chce zaczac istniec na rynku pracy :blink:.... coreczka w przedszkolu na pol dnia 4 razy w tyg...
w srode ide pierwszy raz na spotkanie mam-miedzynarodowych dla rodzin anglojezycznych (u nas w domu 3 jezyki- pl, ang i szwedzki wiec zaliczam sie:happy:)...lubie miec wypelniony czas to jakos ta samotnosc nie doskwiera...w czwartki spotkania dla niemowlaczkow w tutejszej swietlicy przyszkolnej,jakies spiewanie itp... we wtorki tez cos dla maluszkow moze pojde...
byle tyko wieczorami sobie wypelnic...co robicie wieczorami jak nie musicie pisac ocen opisowych ?;-)
tv, filmy, ksiazki, internet, czy moze cos innego? lody pistacjowe i czekolada :sorry2:

do milego
pa

reklama
Dzien dobry!

m_ktosia wieki Cie nie czytalam :tak::tak::tak: na pocztek gratuluje syneczka :tak::tak::tak::tak:

Ja co prawda juz nie slominaka bo w koncu wybylam do meza, ale udzielam sie tu z sentymentu.... a jak sie nie udzielam, to Beatka zawsze mnie do pionu przywola :tak::tak::tak:

Fajnie, ze masz tak czas zajety, nie bedziesz miala czasu na rozmyslanie o tym, ze maz wyjechal :tak: A jak Ci sie mieszka w Szwecji?

mysz milego cieszenia sie mezulkiem :tak::tak:

Beatko a Twoj maz kiedy zjedzie do domku? bo to chyba juz niedlugo?

Milego dzionka Wam zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry