cześć słomianki
m_ktosia no ja Cię bardzo dobrze pamiętam......

super że wpadłaś.....
Oj to działo się u Ciebie sporo przez ten czas.....;-) Super że wypełniasz sobie czas....
A dzieciaczki jak???? Zaglądaj do nas częściej.....:-):-):-)
Mysz?????
Ewcia81 pisała mi smsa- już jedzie z mężem i synkiem do Belgii, synek jest szczęśliwy a ona nas wszystkie pozdrawia...
Mój Oskar w szkole- o 12;30 kończy zajęcia....
Ja już jestem w domku, właśnie kończę prać i zaraz siostra męża wpadnie do mnie na ploteczki.....

m_ktosia no ja Cię bardzo dobrze pamiętam......

super że wpadłaś.....
Oj to działo się u Ciebie sporo przez ten czas.....;-) Super że wypełniasz sobie czas....
A dzieciaczki jak???? Zaglądaj do nas częściej.....:-):-):-)Mysz?????
Ewcia81 pisała mi smsa- już jedzie z mężem i synkiem do Belgii, synek jest szczęśliwy a ona nas wszystkie pozdrawia...

Mój Oskar w szkole- o 12;30 kończy zajęcia....
Ja już jestem w domku, właśnie kończę prać i zaraz siostra męża wpadnie do mnie na ploteczki.....

) ...i stanelo na minibusie 7os... miescimy sie w 6 plus wozek blizniaczy i bagaze 
...ale zaakceptowalam siebie i daje sobie czas...ostatnio chyba cos sie ruszylo z waga i skora na brzuchu jakby sie troszku wiecej wchlonela.... mam ochote ja jakis wyjazd w tropiki i zycze sobie ciala zdatnego do zaprezentowania w bikini :-)
Chociaż jak S wraca to syn jest bardzo szczęśliwy, ale jak ma jakieś kłopoty to najpierw do mnie uderza....