• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witajcie Słomianki za namową Zuskus postanowiłam Was odwiedzić,ponieważ ja też do Was należę, mój mąż pracuje w Hollandii i ciągle wyjeżdża już od 4 lat. Mam dwójke dzieci siedmioletnią Eryke i osmiomiesięcznego Filipa.
Mam nadzieje,że przyjmiecie mnie do swojego grona:-)

Julia witaj.....;-)

zuzkus macie piece???? Oj to sporo roboty przy takim rozpalaniu co rano jest????
Ja już dziś robię 2 pranie.....;-)
Obiadek prawie mam gotowy, syn zaraz przyjdzie ;-)

nie dość że piec mam to go muszę sama czyścić sadze i popiół wynosić robić strzypki itd...dobrze że węgla nie muszę nosić bo jest w piwnicy obok kotłowni

Dzien dobry!

U nas dzis zima zawitala :tak::tak::tak: super!

Julia witaj!!!

zuzkus sie narobisz przy tych piecach :-( dzielna kobietka z Ciebie!

Ewcia witaj, fajnie, ze wypadzik udany :tak:

Beatka tez mnie czeka pranie, ale nie mam juz gdzie go wieszac, wiec musze poczekac, az wyschnie to co wisi na suszarce...... mam tu beznadzieje, z praniem i suszeniem :baffled::confused:

Milego dzionka Wam zycze!

Sewa u mnie też jest beznadziejnie z tym suszeniem....:confused::confused:
Na balkon za zimno, łazienka za mała.....:wściekła/y:... więc jak wypiorę to suszarkę ustawiam w dużym pokoju, odkręcam kaloryfer na maxa i otwieram okno.....:tak::tak::tak:

reklama
hej wam
ja po pracy,,piperwszy dizne nie najgorszy,,,hyh

zuzkus wspolczuje palic w piecu,,ja mezowi zapowiedzialam,ze kupimy sam zapodajacy piec i tyle,,bo ja nic nie umiem palic,,,hehe

Julia witaj słomianko droga:)

Sewa wpadasz widze czasem supcio

beciu ja nie mam balkonu i 32m kw mieszkanie i mala lazienka,ja to amm masakre z praniem,,jedno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry