reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ewcia81 wiem że mieszkasz w Słupsku i wiem jak blisko ze Słupska jest do Ustki... własnie dlatego nawiązałam że zazdroszcze morza, bo to rzut beretem no i autobusy co 20 minut.:-)

Ewcia81 wiem że mieszkasz w Słupsku i wiem jak blisko ze Słupska jest do Ustki... własnie dlatego nawiązałam że zazdroszcze morza, bo to rzut beretem no i autobusy co 20 minut.:-)
no fakt,,co chwile cosik tam leci...

Ja wróciłąm z wczasów u szwagiekri na wsi...hehe..wylatałam sie,wybawiłam,wyjeżdziłam,,pełen luz....wszytsko by było oki gdyby ten mój JM nie świrował,,mamy wielką wojne,,nigdy takiej nie było....śmieszna sprawa,,a tu płakać chce sie..wojna o moje wyjazdy do jego siory....:szok::angry::angry:szokkk.....szkoda słóww

Witam słomianki!

Ja teraz nie zaglądam bo mam męża w domu :-):-):-):-):-):-) przyleciał na 2 tyg. to muszę się nim nacieszyć :tak::tak::tak::tak:niedługo pewnie będę tu częstym gościem na nowo, zalana łazami. Pozdrawiam Was serdecznie. Papa!

Witam słomianki!

Ja teraz nie zaglądam bo mam męża w domu :-):-):-):-):-):-) przyleciał na 2 tyg. to muszę się nim nacieszyć :tak::tak::tak::tak:niedługo pewnie będę tu częstym gościem na nowo, zalana łazami. Pozdrawiam Was serdecznie. Papa!
hejjjjjjjaa Sewuniuuuuu,,ciesz sie mężem na zaś i potem żadnych łęzek nie chce widzieć,papa

hej hej laseczki
moja polroczna rozlaka powoli dobiega konca
maz wraca z afganu, za 2 tygodni
teraz to sie dopiero dluzy....
trzymajcie kciuki za szczesliwy powrot
bo mam stracha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry