Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
masakra.
.
.
Witam!
Mój mąż też wyjeżdżał do pracy na zmianę ze mną.
Mnie nie było 5 m-c a potem jego nie było 5 m-c .Wymienialiśmy się,żeby opiekować się synem.
Powiem tylko ,że lubiłam te nasze powroty oj lubiłam.
Fakt irytowały mnie w tedy męskie prace w domu ale cóż jak trzeba było wykręcić akumulator z auta i naładować czy dolać oleju do silnika to musiałam się nauczyć.
Lecz kiedy tylko mój wracał do domu dostawałam nagle amnezji i nie umiałam już nic zrobić przy samochodzie. ;-)
Za to kiedy ja wracałam do domku to mieszkanko zawsze czekało na mnie wypucowane ale w szafachmasakra.
Najgorzej było w kuchni szklanki w miskach,miski w garnkach,patelnia w talerzach,talerze w szklankach.
Gotował obiadki synusiowi i sobie i z kolei on potem dostawał amnezji bo nie umiał nic ugotować po za wodą na herbatkę i parówkami.
Teraz od 3 lat jesteśmy już na miejscu razem ale miło wspominam tamten czas tęsknota,czekanie wtedy wiedzieliśmy oboje,że żyć bez siebie nie możemy i kochaliśmy się jeszcze bardziej.![]()

wiecie----------------- podnoszę -------------- bo ciągle na tapecie - zdrada i zdrada...........a ja znowu samotna do pt-ku:-)