Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Majsii....Witam witamA dzieje się tu coś w ogóle? bo coś zauważyłam, że nikogo tu nie ma
![]()
ostatnio był zastój , bo były wakacje, słońce i wolność...

będzie dobrze....

o męża nie pytam, bo pewnie zarabia, zarabia, zarabia.....

... jak sobie dasz radę?
moj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątkiHana to Twój mąż też co tydzień w domu czy coś żle zrozumiałam![]()
i nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy

To tak jak u mnie,wyjazd o 3-ej nad ranem i piątek wieczór powrótmoj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątkii nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy
![]()
.

a w ten weekend wyjeżdżamy do Tychów i Katowic na chrzest.Z resztą poszłam do pracy to i na codzienne obowiązki czasu brakuje
.
I na początku byłam przewrażliwiona bo ile to ja się nie nasłuchałam o marynarzach co oni na tych statkach wyprawiają
I w ogóle nie wiedziałam jak to jest ;/ Teraz troszkę mi już lepiej chociaż kontakt mamy prawie zerowy