reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Słomiane wdowy

reklama
Witam witam :) A dzieje się tu coś w ogóle? bo coś zauważyłam, że nikogo tu nie ma :(
Witaj Majsii....:-D ostatnio był zastój , bo były wakacje, słońce i wolność...:-D:-D:-D
hmmmm niestety żywot słomianki jest bardzo smutny, ale trzeba iść przez życie i czerpać z niego co najlepsze....:-D
Mój już pływa kilka lat- ostatnio miał przerwę od 1.03 przez pół roku i we wrześniu dopiero nas opuści- czekamy właśnie na kontrakt i bilety....:-D
A Twój mąż na jakich statkach pływa????
4 miesiące szybko zleci.....:-D będzie dobrze....:laugh2:

Oj jutro mój młody ma do szkoły na 8-00 i 5 lekcji....:sorry::eek:
mam nadzieję, że do końca tygodnia jeszcze w szkole będzie luzik...:tak::tak::tak:

Zuskus a jak twoje dzieciaczki się mają???:-D o męża nie pytam, bo pewnie zarabia, zarabia, zarabia.....:laugh2::laugh2::laugh2:

---------->>>>>> ;-)

czesc na posterunku:cool2:
słomiana jak co tydzien
zaczynam niecierpieć tego stanu
ale na szczęście tygodnie lecą szybko:tak:

beatka - a Twój mąż na długo wypływa?---zdąży na narodziny - czy zrobisz to sama:-D... jak sobie dasz radę?

pozdrawiam dziewczynki
zuzkus, majsii, sewa:-)
i reszta która mi się juz na stronie nie wyświetla:cool:

Hej!
Mały ruch bo był sezon ogórkowy i jak pisała Beata kazda korzystała z wakacji. A teraz starszaki do ośrodków edukacyjnych to i czasu na neta więcej

Hana to Twój mąż też co tydzień w domu czy coś żle zrozumiałam:confused:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Hana to Twój mąż też co tydzień w domu czy coś żle zrozumiałam:confused:
moj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątki:sorry:i nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy:cool2:

kilka dni samej to dla mnie praktycznie niezauwazalne :-D
Choc i tak nie narzekam - 8 tygodni to tez nie tak duzo :tak::tak:
Majsii - czyi to pierwszy kontrakt Twojego M???
Ja poprzednia ciaze w polowie spedizlam bez mojego, no i teraz w sumie wypadnie tak samo... Byleby na porod zdazyl ;-)

Witam nowe słomianki!!!
moj wyjezdza w poniedziałki a wraca w piątki:sorry:i nie wiem jak długo to potrwa....... a ja taka samiuśka z moim potomstwem:-)... najsmutniej to mi wieczorkiem - jak do pustego łoza się udaje i tyle miejsca w nim..........ale moj małoletni nadrabia odwiedza mnie w srodku nocy:cool2:
To tak jak u mnie,wyjazd o 3-ej nad ranem i piątek wieczór powrót:tak:.
Ostatnio Zuzi umilaliśmy czas :-p:tak::-D a w ten weekend wyjeżdżamy do Tychów i Katowic na chrzest.Z resztą poszłam do pracy to i na codzienne obowiązki czasu brakuje:sorry::tak:.

cześć

hana mój S nie zdąży na poród, no chyba że skrócą mu kontrakt( ale nie sądzę)
Według grafiku ma siedzieć na statku do 23grudnia, ale na święta nie wypuszczają- więc raczej przyjedzie na początku stycznia może 2-4... ;-)

Mysz u mnie kilka dni też mija niezauważalnie bez męża....;-)

Zuskus odprawiłaś szarańczę do szkoły????? Mój miał focha bo go za szybko obudziłam ;-)

Ale jestem niewyspana dopiero o 2 zasnęłam ;-) dzidziulek kopie z całej siły ;-)

Co dziś robicie?????????

reklama
Beata2710 Mój pływa na kontenerowcach no mam nadzieję, że te 4 mies szybko zlecą bo ja normalnie tęsknię jak nie wiem co :szok:
A w ogóle Twój M pływa po Europie czy gdzieś dalej ? I przy porodzie go nie będzie :( a na kiedy masz termin? Może Dzidziuś poczeka na Tatę :d Aaaa święta sama też sobie jeszcze tego nie wyobrażam -.-

Mysz1978 pływa już sporo czasu i miał kontrakty po 12-16 miesięcy ale wtedy się jeszcze nie znaliśmy :D Odkąd się znamy to jego pierwszy kontrakt :eek: I na początku byłam przewrażliwiona bo ile to ja się nie nasłuchałam o marynarzach co oni na tych statkach wyprawiają :szok: I w ogóle nie wiedziałam jak to jest ;/ Teraz troszkę mi już lepiej chociaż kontakt mamy prawie zerowy :( a przez dobre 2 lata byliśmy przy sobie cały czas więc znoszę to jak znoszę raz lepiej raz gorzej ...
Też mam nadzieję, że na poród zdąży bo inaczej to go poćwiartuje :d

Ostatnia edycja:
Do góry