Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A tu jeszcze tyle czasu!!!

oj wierze ze ciężko i szczerze mówiąc podziwiam za samotne trwanie na posterunku ---pewnie masz wszystko uzgodnione jak wybije godzina zero - kto wiezie, kto z synkiem zostaje....heloł!!!!
hana u nas jakoś leci....
Wiesz ja zawsze staram się jakoś trzymać jak nie ma S, ale teraz gdy jestem w ciąży hormony mi buzują i strasznie mi tęskno ...A tu jeszcze tyle czasu!!!
Ale S mówi, że w naszym życiu szykują się duże zmiany i może coś z tego wyjdzie. Póki co nic nie mówimy, żeby nie zapeszać- mam nadzieję, że się uda- wtedy będzie dobrze....
Jutro na 19 mam wizytę u gina...![]()
ale jestem gotowa do startu na góre
aż skoda by było się wyprowadzać.

nie już teraz...ale tak w bliżej nieokreślonej przyszłości. I ostatnio spóżniła mi się @...trochę by nam to sytuację skomplikowało bo ja chcialabym wrócić do pracy...ale co tam z wychowawczego pójdę na macierzyński, mąż zaczął kombinować co by jakąś pracę bliżej domu. I pomyśleliśmy że widocznie tak ma być i los zdecydował za nas i ...dostałam @...i czuję się dziwnie i mi żal, bo przyzwyczaiłam się do myśli o Maluszku. A tak na zimno...ciężko nam się będzie zdecydować