reklama

Słomiane wdowy

Beata to też masz mało fajnie :-( Bądź dobrej myśli w końcu traficie na taki cykl, że z całą pewnością zamieszka fasolka u Ciebie w brzusiu :tak:

Basia jeszcze trochę i spotkasz się z mężulkiem :tak: Fajnie, że w pracy tak pozytywnie zareagowali na taką wiadomość.

elisabeth a to, że dają czdu na siedzących w domku to ja wiem kochaniutka :-D:-D:-D:-D sama tam czaduję ;-):tak::-D
Rety, a ja spać nie mogę i wałęsam się o tej godz. po BB :baffled:

Zmykam. Dobranoc!

reklama
Witajcie!
Przepraszam, że się do Was wpakowałam a później nie odzywałam. Nadrobię.

Roni - hmmm.. wspomniałaś że jeździłaś do Lublińca...jako również zorientowana w temacie śmiem zapytać - tzn. Twój mąż już wyżej? :happy2:

Sewa dokladnie, ale juz nie jest tak tragicznie jak kiedys. Jak zaczynal plywac to jezdzil na 8-10 miesiecy a teraz tylko na 6. Juz sie z tym pogodzilam, tylko mi zal mojego synka ale coz , zycie w Polsce jest drogie a pensje od paru lat stoja w miejscu. Zreszta tu w Gdyni pelno jest zon marynarzy i jakos tam im idzie.
Wszystkim Wam zycze udanego wieczoru, pewnie tez czekacie na telefon od meza.

Witam się nockowo!
Ja dziś miałam fajny dzionek. Byłam u rodziców, przyjechała moja siostra, a że mieszka w innym mieście to okazji do spotkań mamy nie za wiele. Jędrek wybawił się ze swoją siostrą cioteczną, zadowolony bardzo.... jutro spotykamy się u mnie, więc znowu dzionek przyjemny będzie :tak:

a wiem, wiem sewa... no właśnie czemu Ty tak późno spać chodzisz???
Oj ja wczoraj to na jakąś paskudną bezsenność cierpiałam :baffled: poszłam spać i wstałam, bo to kręcenie się w łóżku z boku, na bok dobijało mnie okropnie :-(i dlatego o takiej godz. przed kompikiem wylądowałam :tak:

Beata całe szczęście ja ze swoim mężem rozmawiam codziennie..... ten skype to super wynalazek..... i do tego kamerki..... można całkiem przyjemnie sobie pogadać :tak:

ninjacorps witaj u nas ponownie :-)

Spokojnej nocki życzę! Dobranoc!

Czesc dziewvzyny - Sewa moj maz tez do mnie dzwoni codziennie. Karty telefoniczne w USA sa tanie, za 360 minut maz placi tylko 5 albo 10$. Tak wiec tez calymi nocami gadamy.
Wszystkim zycze milego dnia, pa.

Sewa a może i Tobie pełnia przeszkadza, bo chyba się rozpoczęła a i ja nie mogłam spać, a jak jest księżyc w pełni to właśnie mam kłopoty z snem....

Dziewczynki co z tego że jest tak wspaniały wynalazek jak skype, skoro nie wszędzie dotarł jeszcze internet... nawet w centrum szkolenia policji nie ma... śmiechu warte...

Dzień doberek!
Zaraz przychodzi do mnie moja siostra, zapowiada się miły dzionek!

Sewa a może i Tobie pełnia przeszkadza, bo chyba się rozpoczęła a i ja nie mogłam spać, a jak jest księżyc w pełni to właśnie mam kłopoty z snem....

:baffled::baffled::baffled: to pewnie jakaś odmiana wampiryzmu :-D:-D:-D:-D a tak całkiem serio :-) może tak być...... nie pomyślałam o tym :baffled:

Dziewczynki co z tego że jest tak wspaniały wynalazek jak skype, skoro nie wszędzie dotarł jeszcze internet... nawet w centrum szkolenia policji nie ma... śmiechu warte...

A to dobre :-D:-D:-D:-D no to nie zazdroszczę, bo kontakt jeszcze bardziej ograniczony :tak:

Beatka mnie te wieczorne pogaduchy z mężem to trzymają przy normalnym życiu..... bo mogę się wyżalić, pośmiać itp. to tylko rozmowa, ale i tak zawsze jest mi lżej :tak:

Życzę miłej niedzieli!

czesc slomiaczki !
dawno mnie u was nie bylo bo mialam mezula przy sobie :-)
melduje ze wyjechal tym razem tylko na 1 noc,

pozatym u mnie duuuzo zmian, caly miesiac mnie nie bylo bo wyjechalam na wakacje, bylam w polsce u rodzinki i przyjaciol, bylam w szwecji, z mezulem w gorach na pare dni,

a potem sie przeprowadzilismy, teraz jestesmy juz na naszym nowym mieszkanku w korei w seulu i w srodze przyjezdzaja nasze rzeczy, czeka nas rozpakowywanie 40 duzych kartonow :szok:

odezwe sie pozniej bo malutka mi sie rozbudzila, milego dzionka ! :cool2:

reklama
m_ktosia witaj ponownie! Jednak przeprowadzka doszła do skutku :tak: powiem tylko WOW ;-):tak::-D jak znajdziesz chwilkę to napisz jak Wam tam......

A ja dziś jade do koleżanki na działkę, umówiłyśmy się w kilka mamusiek i mamy zamiar miło spędzić dzionek. Oby tylko pogoda się nie popsuła, to dzieci się wyszaleją :tak:

Miłego poniedziałku życzę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry