reklama

Słomiane wdowy

CZesc troche pozno juz, masz racje Sewa mnie te nocne rozmowy tez jakos trzymaja przy zyciu. Jest ciezko , ale rozmowa tez bardzo duzo daje. Maz wlasnie wraca z Krakowa za 5 godzin bedzie w domu, ale juz 06.09. jedzie na pol roku. Mam nadzieje ze szybko to minie.

reklama
Ja tylko na chwilkę zaglądam. Choroba mnie jakaś bierze :baffled: mam katar i kaszel zaczyna mnie męczyć. Oj żeby mnie tylko nie rozłożyło na łopaty :no:

Beatka ciesz się teraz kochana mężem ile tylko wlezie :tak:

Dobrej nocki życzę.

Siemka.Mój mąż nigdzie nie wyjeżdza ale pracuje całymi dniami a jak jest w domu to i tak razem nie spedzamy czasu bo nasze dzieci nam nie pozwalaja.Nie jest też tak jak kiedyś 4.5 roku po ślubie do tego 2 dzieci( 2.5l i 4miesiace).nie ma czasu ani siły na seks.:sorry::szok: Jednym słowem czuje sie jak słomiana wdowa:no: niedobrze!

Witajcie. Ja równiez jestem słomiana wdową od tygodnia. Mąż pracuje w Niemczech ja z córeczką dojade do niego po Nowym Roku już nie moge się doczekać. Teraz zobaczymy się w październiku na chrzcie naszej niuni. Całe szczęście ze mamy internet i widzimy sie przez skypa bo inaczej ciężko by nam bylo. Przed ślubem też byliśmy osobno ja tu mąż w Niemczech ale ja tak tego wtedy nie przeżywałam. Teraz po ślubie i jeszcze z córeczką jest o wiele trudniej podczas tej rozłąki. Ale już niedługo... Pozdrowienia i wytrwałości w oczekiwaniu na ukochanych :-).
Siostra (Beata) i pomyslec że Twój mąż mógł byc dużo bliżej;-). Ale to szybko zleci sama wiesz najlepiej ;-).

Witajcie!
Przepraszam, że się do Was wpakowałam a później nie odzywałam. Nadrobię.

Roni - hmmm.. wspomniałaś że jeździłaś do Lublińca...jako również zorientowana w temacie śmiem zapytać - tzn. Twój mąż już wyżej? :happy2:

no to sie pochwale, jesli chodzi o WP to lepiej juz nigdzie nie ma, w sensie jest wyzej... :cool2: a w Lublincu bylam ja, nie maz hehe
no i chce sie pochwalic ze od ponad tygodnia nie jestem slomianka
maz wrocil caly i zdrowy na szczescie :-)
Jas poznal tate, tzn nie plakal :-) ;-)
dziekuje Wam za wsparcie i pozwole sobie do Was zagladac
za pol roku spotkamy sie tu znow

reklama
troche sie pochwale moimi chlopakami :-)
maz z synkiem
54b0bjs.jpg

Jas :-)
4veaf49.jpg

Jas skacze :-)
6bw16yh.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry