reklama

Słomiane wdowy

:-)Dzieki Sewa i Elisabeth, :tak:Ninjacorps moje gratulacje.:tak:Tez bym chciala w tym miesiacu zobaczyc na tescie II, ale cos mi sie wydaje ze bedzie I.:no: No coz , poczekam na meza i zaczne starania na wiosne. Ciezkie jest zycie slomianek.
:happy:Milego dnia, ale pada:no: deszczyk.

reklama
Dziewczynki! Halllo!!!!!! Co tu taka cisza :baffled::baffled::baffled:

U mnie dziś piękna pogoda była, to prawie cały dzionek spędzilismy na spacerkowaniu :tak: potem obiadek u rodziców i do domku. Milutko zleciał cały dzień. Jakaś odmiana po ostatniej deszczowej pogodzie.

Dobra zmykam do łóżeczka. Dobranoc.

Cześć dziewczyny! Moja dzidzia ma już 5 cm i jak na razie wykluczono podstawowe wady genetyczne :-D. Dopiero wróciłam z urlopu a małżon wyjeżdża jutro na poligon... Nienawidzę tego ale cóż...

A OTO MOJA DZIDZIA :
:-)

czesc dziewczynki, dlugo mnie tu nie bylo , co?

bo mialam mezusia przy sobie :tak:
ale pojechal sobie wlasnie na 2 tyg wiec bede do was zagladac,
oczywiscie mi samotno no bo jak...

u mnie juz nocka i ide spac, ale jutro poczytam co sie dzialo u was jak mnie nie bylo

pozdrawiam
i do napisania :-)

Witam kochane:-)
Mam na imię Ola, jestem mamą 2 chłopców i razem z nimi czekamy wciąz na tatę, który jest teraz w Norwegii:-(. Jest juz tam 1,5 miesiąca, a ja dopiero teraz odkryłam ten wątek:-p;-), ale juz będę częściej zaglądać:-)
Mąż wraca do nas prawdopodobnie 4 listopada, ale jeszcze nie wiadomo, bo może 1 grudnia.
Póki co powiem Wam, że dajemy sobie z chłopcami radę, mamy stały z nim - czyli z tatą kontakt telefoniczno gg'owy, więc jest ok.:-)

Ninjacorps bardzo gratuluje maleństwa:happy2: I ściskam:-)

oj ciezkie te samotnicze dni, ciezkie :-(
najgorsze ze jestem na nowym miejscu, mieszkamy to od polowy sierpnia, malo kogo znam i raczej siedze w domciu cichutko z moja niunka...

...dzis np mialam w planach spotkach sie z grupa innych zagranicznych mamus co tez mieszkaja w korei i sie kurna zgubilam, to miasto jest olbrzymie i zakorkowane :wściekła/y:
2 i pol godziny blakalam sie w tlumie aut z wielka mapa przed nosem, Daj Boze GPS po ang chociaz to dam rade, ale tu wszystko po koreansku, uparli sie :sorry:

jutro ide z mala na zajecie Gimberee, tam spotkamy inne dzieciaczki, czyli jutro jakies odchamienie,... pomalutku do skutku

nastroj mam takie sobie bo wiadomo jak jest, ale jak czytam ze niektore z was to i pol roku czekaja to was podziwiam, to potwornie dlugo :no:

ide jakies filmidlo sobie ogladnac, jutro sie pewnie odezwe, bo jak sama to czesto na bb zagladam :cool2:

Witajcie!
M_ktosia.... mieszkasz w Korei? WOW! A tak na stałe, czy na jakiś okres? O rany, a jak tam się czujesz? Wiesz, jestem wszoku:szok:, hi hi , sama nie wiem dlaczego, może dlatego ze to takie "egzotyczne"?:-D

Luckymama- mój M. wraca 29 listopada... już niedługo... damy rade...

reklama
Witam,

ja tez odkrylam ten watek dopiero teraz bo wlasciwie to poza majowki 2007 jakos nie wybiegalam :-)
Mam nadzieje ze przyjmiecie slomiana wdowe do swojego grona. Moj maz przedwczoraj wyjechal do Brazylii na dwa miesiace - jest marynarzem wiec tak nasze zycie wyglada i bedzie wygladac pewnie az do emerytury... Jak jest ciezko to wiecie same najlepiej... No, ale pocieszajacy jest fakt ze nie jestem jedyna slomiana wdowa na swiecie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry