reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej dziewczyny
mój też wyjechał wczoraj ale wraca w sobotę potem do rodziców na święta i we wtorek znów do pracy. Niby mężatka a bardziej samotna niż za panny. Mój mężulek tak co kilka dni wyjezdza na 5 do 10 dni zostaje na 1 dzień albo kilka godzin i znów w trasę. Dzieci nie mamy....podziwiam kobiety które wytrzymują coś takiego znaczy pracę męża i na dodatek mają po kilkoro dzieci choć nawet jedno to spore obciążenie dla psychiki kobiety. Bo niby radość że maluszek jest a z drugiej smutek że tak naprawdę samotna matka. Tak myślę.....pozdrawiam

Witam kochane!
Sorki ze ostatnio tak przelotem ale ostatnio mam sporo zalatwien, no i porzadki przedswiateczne. Ale obiecuje ze po swietach bede czesciej bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze znowu bede slomiana wdowa wiec wieczory na BB
Pozdrawiam!!!

hej

Marta koszyczki super!!!!! Zuzkus jest z nami od dawna..... ;-) tylko teraz ma sporo spraw......;-)

ja zmykam- maluje deske na swieta- chyba dopiero po swietach wpadne- buziaki

ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT!!!!!

reklama
Witam wszystkich :-)
Kurcze jakos po ty m,porodzie czasu brakuje, choc niby M w domu jest poki co... Az strach pomyslec co to bedzie za miesiac kiedy wyjedzie... Masakra jakas po prostu z dwojka malych dzieci... Dobrze ze niania blisko to pomoze w razie czego :-)

Dziewczyny - jak Wy znajdujecie cas na te rekodziela to ja naprawde nie wiem... Jestescie chyba mega zorganizowane ze normalne domy prowadzicie i jeszcze Wam czasu an hobby wystarcza - zazdroszcze :-D

Dobrej nocy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry