Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki za komplementy odnośnie rękodzieła:-). Koszyczki robiłam jak młode w przedszkolu byli a po nocach od 22-ej chlebek piekę taki swojski na zakwasie - a 2 specjalne są w albumie Aniaslu ze spotkania w Lublinie.
Miłego świętowania i mokrego dyngusa.
hej
u nas ok- dzieci i maz zdrowi ;-)
znalazłam forum decoupage- fajne pomysły maja- juz sie zalogowałam.
dzis koncze fajny gadżecik do kuchni- jutro wkleje foto ;-)
u nas ok, przyzwyczajamy sie do nowego trybu zycia :-) Zaczelam wczesniej chodzic spac i jestem tak padnieta, ze nawet chrapanie mojego M mi juz nie przeszkadza
Adas z apetytem (nawet troche za duzym...) i grzeczny, Jas tez wiec wszystko super.
hej
stól w robocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podkład połozony, farba brazowa tez- jutro musze pomalowac werniksem pekajacym- i moze uda sie pomalowac na stara biel- no było by wspaniale ;-))))))))))))) chusteczki do docoupage mam!!!!!!!!!!!!!! potem wycinanie, przyklejanie i kilkakrotne lakierowanie i stolik pójdzie na allegro ;-)