reklama

Słomiane wdowy

czesc słomiaczki

myszka - miło Ciebie widzieć---- opanujesz sytuacje - zobaczysz - będziesz jeszcze lepiej zorganizowana:tak:

dziewczyny - piękne te rzeczy które robicie:tak:

diablica - witaj

DZIEWCZYNKI
ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT
WIELKIEJ NOCY

reklama
Myszka witaj, za miesiac tez bedziesz mega zorganizowana!!!!!!!!!!!!!!!
ja swoje pier*ołki robie wieczorem- jak klaudiusz spi- tak po 20-00 zaczynam.

Wesołych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do wtorku

Dzięki za komplementy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: odnośnie rękodzieła:tak::-). Koszyczki robiłam jak młode w przedszkolu byli a po nocach od 22-ej chlebek piekę taki swojski na zakwasie - a 2 specjalne są w albumie Aniaslu ze spotkania w Lublinie:tak:.
Miłego świętowania i mokrego dyngusa:-p.

czesc slomiaczki;-)
my od wczoraj w domku bo tez na wyjezdzie bylysmy
a jak was? dzieciaczki zdrowe? bo u nas to kulawo jakos idzie

hej

zuzkus witaj!!!!!!!!!!!!!

u nas sie szykuja kolejne duze zmiany- jestem dobrej mysli, trzeba poczekac do 15.04 wtedy sie pochwale.
dzis jade po buty do komunii dla mlodego.

wstawac spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wstałam ;))

zaraz do roboty

ja w tym tygodniu - nie słomiana------ mężu jeszcze poswiatecznie w domku...

beatka - u Ciebie komunia widzę--------- i cóż to za zmiany - czekam z niecierpliwością na info.......

cześć zuzkus

miłego dnia

u nas ok, przyzwyczajamy sie do nowego trybu zycia :-) Zaczelam wczesniej chodzic spac i jestem tak padnieta, ze nawet chrapanie mojego M mi juz nie przeszkadza :-D
Adas z apetytem (nawet troche za duzym...) i grzeczny, Jas tez wiec wszystko super.

Milego dnia :-)

reklama
hej
stól w robocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podkład połozony, farba brazowa tez- jutro musze pomalowac werniksem pekajacym- i moze uda sie pomalowac na stara biel- no było by wspaniale ;-))))))))))))) chusteczki do docoupage mam!!!!!!!!!!!!!! potem wycinanie, przyklejanie i kilkakrotne lakierowanie i stolik pójdzie na allegro ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry