reklama

Słomiane wdowy

ja w weekend tez w domu i tez sama, moj M za miesiac bedzie juz w domu
marta to masz wziecie, bo w tej naszej dziurze to ludzie sa tacy ze wola do cukierni isc niz domowe cos kupic
dziwni ludzie

reklama
ja w weekend tez w domu i tez sama, moj M za miesiac bedzie juz w domu
marta to masz wziecie, bo w tej naszej dziurze to ludzie sa tacy ze wola do cukierni isc niz domowe cos kupic
dziwni ludzie
U mnie odwrotnie :tak: - wolą coś swojego bo wiedzą z czego zrobione i przynajmniej smaczne będzie i tak poczta pantoflową się roznosi że musiałam wczoraj kupić drugi piekarnik - taki pod zabudowę - M myślał jeszcze o mieszarce do ciasta :tak: bo mi prawy łokieć się nadwyrężył. Ale to jak wróci to się kupi:tak:.

interesiki kwitną ;-)
Ja wieczorem polerowałam- dziś mam wolne...:-D
Klaudiusz strasznie marudzi, Oskar ma kaszel, S na dyżur pojechał a mnie prawe kolano boli....:baffled:

te 2 szkatułki sa juz elegancko wykonczone ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
ja jestem :-) Od jutra slomiana wdowa na 100% no ale jakso zleci do konca czerwca...
ciasteczko - az slinka leci jak sie patrzy na te wszystkei Twoje ciasta i torty... Nie ukrywam, ze lubei slodkie i pewnie dlatego zamiast chudnac po porodzie to nawet znowu troche przytylam...
Marta - Ciebei tez podziwiam za zdolnosci :-)
Beata - a Ty to wiesz, co o Tobie mysle :sorry::sorry:
Kurcze- az wstyd ze ja zadnego hobby nie mam :-D

milego dalszego ciagu weekendu :-)

hej laski- ja przelotem

dzis nic nie robie wieczorkiem- we wtorek ide kupic farbe, pigmenty, 10 doniczek i 5 szkatułek ;-)
aaaa i jeszczo lakier w sprey.

Myszka wiem,wiem..............

hej
Ciasteczko ja wysłałam kilka meili do Salonów Sukiem ślubnych z pytasnkiem czy by nie chcieli szkatułek na zaproszenia, pamiątki.
noooo i wczoraj się jeden Salon odezwaał - w ysłałam im kilka fotek a teraz czekam na odp.
taka współpraca by mi odpowiadała chociaż 5 szkatułek w ciągu miesiąca by było oki.
Jak bede troszku wolniejsza to musze zrobic ze 2 z tematyka Gdyni i przejsc sie po Gdynskim Skwerku i popytac handlarzy, moze by chcieli ze mna współpracowac- trzeba pytac.
Ciasteczko ty wez popytaj moze jakies Domow Weselnych, knajp- bo knajpy nie oferuja ciast na wersela, komunie a nie kazdy lubi robic. Popytac mozna.

u nas takich cateringow jest od zastrzesienia, az dziw bierze ze az tyle, i wlasciciele knajp itp. jako posrednicy tez chca zarobic a ja z ceny sposcic nie moge bo mi sie to w ogole nie oplaci,
nie biore duzo za np.kg tortu ale ludzie wola isc do cukierni zaplacic 10-15zl wiecej za kg i tam zamowic
i dlatego napisalam tutaj kiedys ze dziwni sa ludzie:sorry2::dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nalezysz do wyjatkow a teoretycznie takie swojskie powinno byc drozsze o takiej przemyslowki,
kiedys kupowalam cos dzieciakom na miescie w cukierni i pani ktora tam sprzedaje mowi do mnie,
ze ona jak tylko ma czas to sama piecze bo tego co sprzedaje nie je, to juz samo przez sie mowi co i jak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry