reklama

Słomiane wdowy

reklama
Ciasteczko ile ja się nakombinowałam z tą z wzorkami po bokach- fachowo ornamenty hihi.
Ale podoba mi się- wiesz bo najgorzej jest jak mi się coś nie podoba , wtedy to zmywam, zdzieram.....:baffled::baffled::baffled: a tu jest idealnie.

czesc
cisza tutaj na froncie;-):-D
Kochana ja prze 3 dni na BB nie zaglądałam:no::zawstydzona/y: - aż z regionalnego chciały do mnie dzwonić:tak::-D:-D - zamówień mam pełno(pierogi, ciacha) że kumpelę z kursu wzięłam do pomocy:tak:.
u nas takich cateringow jest od zastrzesienia, az dziw bierze ze az tyle, i wlasciciele knajp itp. jako posrednicy tez chca zarobic a ja z ceny sposcic nie moge bo mi sie to w ogole nie oplaci,
nie biore duzo za np.kg tortu ale ludzie wola isc do cukierni zaplacic 10-15zl wiecej za kg i tam zamowic
i dlatego napisalam tutaj kiedys ze dziwni sa ludzie:sorry2::dry:
Dokładnie:tak:. Ludzie dziwą się że tak tanio:sorry2: jak im cenę mówię za szarlotkę czy pierogi:tak: - wiadomo sklep musi opłacić składki, lokal i zarobić jeszcze - jak otworzę biznes to podniosę się trochę:-p;-):-D.
ciasteczko bo u nas w pl jescze nie doroslismy do wyrobow wlasnej roboty, czy rekodziela,.
wolimy sztuczny chleb, sztuczne ciasto zolte co niby ma sporo jaj.....:baffled::baffled::baffled:
poczekaj jeszcze troszke i moze sie rozkreci....:tak:
trzymam kciuki!!!!!!!!!!
ja piec nie umiem- tylko murzynki, kopiec kreta, krowke i takie tam pie*dolki....:tak:
Zgadzam się z Tobą:tak::tak: a "pudełkowe" ciasta też robię -:zawstydzona/y:;-):-D:-D ostatnio właśnie krówkę robiłam o karpatkach nie wspomnę :sorry2:- jakoś wolę tą gotową niż samemu wszystko robić - nie wychodzi taka dobra:no::-).
Dziś 2 szarlotki na zamówienie i shrek(już gotowe i ciepłe bo wstałam o 4-ej:szok::tak:) i Olkowi obiecałam też shreka:tak:.

marta ale fajnie, ale wiadomo swoje wyroby takie czy beaty to jest to pracochlonne, ja nie raz stalam do 24 albo wstawalam o 5 rano zeby sie wyrobic,
fajnie dziewczyny ze u was sie kreci
a co do ceny to znam i takich dla ktory jestem za droga, tzn.uwazajam ze skoro cukiernia bierze
45-50zl za kg to ja powinnam brac duzo mniej czyli 20zl:dry:
beata hehe to ja mam tak ze efekt koncowy malo kiedy mi sie podoba, ale okazuje sie ze np.rodzinie czy klientom bardzo,
u mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowa:-D:-D tzn moge jeszcze raz upiec;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowa:-D:-D tzn moge jeszcze raz upiec;-)
Kochana z chlebem całkiem inaczej :tak: żeby upiec kolejny to najbiedniej 3-4 godziny nim wyrośnie i się upiecze - najgorsze to wyrastanie - żeby nie za bardzo bo nie będzie równy i z foremki wyleci a ja za wcześnie włożę do piekarnika to popęka po bokach. No i żeby nie piekł sie za długo bo już 3 razy zdarzyło mi się przysnąć:sorry2: i czarne cegły wyjmowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::crazy:.

hej

Podziwiam Wasza prace- ja tam noe mam zdolnosci ciastkarnianych ;-)

Laseczki trzymajta kciuki!!!!! Moze koles z allegro nawiaze ze mna wspolprace- lece do robotki pa......

hej laseczki
wysłałam dzis paczuszke do klientki- zamówiłam az 4 sztuki.....:-D:-D:-D
a dzis zaczynam 4 nowe......:tak: juz wszystko wypolerowane i czeka na nocne wojaże....:-D
2 beda z biała magnolia a 2 to fajny pomysł.....:-D laseczka jest daleko od PL i zamowila 2 kuferki na Dzień Matki- motyw- jej dzieciaczki.....:tak: co by obie babcie miały swoich wnuków przy sobie....:tak:
ach i po tym robie 1 kuferek z cudną Merlin Monroe.....:-D:-D:-D

reklama
no pelne rece roboty masz:-)
nono z Merlin Monroe na pewno bedzie cudna:tak:
ja bede musial isc po zakupy na ten wielki tort ale weny nie mam
strasza ma zapalenie spojowek a mloda zlapala bakterie i ma na brodzie pelno scierwa
mam nadzieje ze jej zjedzie w ciagu tygodnia bo jak nie to bedzie niedobrze:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry