Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

podobaja mi sie te wzroki po bokach:-)Kochana ja prze 3 dni na BB nie zaglądałamczesc
cisza tutaj na froncie;-)![]()

- aż z regionalnego chciały do mnie dzwonić

- zamówień mam pełno(pierogi, ciacha) że kumpelę z kursu wzięłam do pomocy
.Dokładnieu nas takich cateringow jest od zastrzesienia, az dziw bierze ze az tyle, i wlasciciele knajp itp. jako posrednicy tez chca zarobic a ja z ceny sposcic nie moge bo mi sie to w ogole nie oplaci,
nie biore duzo za np.kg tortu ale ludzie wola isc do cukierni zaplacic 10-15zl wiecej za kg i tam zamowic
i dlatego napisalam tutaj kiedys ze dziwni sa ludzie![]()
. Ludzie dziwą się że tak tanio
jak im cenę mówię za szarlotkę czy pierogi
- wiadomo sklep musi opłacić składki, lokal i zarobić jeszcze - jak otworzę biznes to podniosę się trochę
;-)
.Zgadzam się z Tobąciasteczko bo u nas w pl jescze nie doroslismy do wyrobow wlasnej roboty, czy rekodziela,.
wolimy sztuczny chleb, sztuczne ciasto zolte co niby ma sporo jaj.....
poczekaj jeszcze troszke i moze sie rozkreci....
trzymam kciuki!!!!!!!!!!
ja piec nie umiem- tylko murzynki, kopiec kreta, krowke i takie tam pie*dolki....![]()

a "pudełkowe" ciasta też robię -
;-)
ostatnio właśnie krówkę robiłam o karpatkach nie wspomnę
- jakoś wolę tą gotową niż samemu wszystko robić - nie wychodzi taka dobra
:-).
) i Olkowi obiecałam też shreka
.

tzn moge jeszcze raz upiec;-)Kochana z chlebem całkiem inaczeju mnie nie da sie zedrzec i zaczac od nowatzn moge jeszcze raz upiec;-)
żeby upiec kolejny to najbiedniej 3-4 godziny nim wyrośnie i się upiecze - najgorsze to wyrastanie - żeby nie za bardzo bo nie będzie równy i z foremki wyleci a ja za wcześnie włożę do piekarnika to popęka po bokach. No i żeby nie piekł sie za długo bo już 3 razy zdarzyło mi się przysnąć
i czarne cegły wyjmowałam

.

juz wszystko wypolerowane i czeka na nocne wojaże....
laseczka jest daleko od PL i zamowila 2 kuferki na Dzień Matki- motyw- jej dzieciaczki.....
co by obie babcie miały swoich wnuków przy sobie....