reklama

Słomiane wdowy

ciasteczko musisz kupic jeszcze jeden piekarnik.

a ja za godz skoncze 1 szkatuleczke 10x10- wstawie fotke, chce puscic na handel na allegro- moze jeszcze przed dniem matki pojdzie.

reklama
ło matko -dziewczynki
weszlam na slomiaczki a tu sie okazuje ze chyba tytul nie ten:-D...... watek powienien się zowac chyba ZARADNE BABECZKI;-) przy WAs czuje się bezczynna:sorry2:
pięknie biznesiki sie kręcą
moj malz dzis pojechal----- maly teskni...a mi czas tak szybko leci ze hoooo...
marta, ciasteczko --- smaka mi narobilyscie na zarelko slodkie --- juz mam pomysla na weekend - sernik na zimno z truskawkami:-p
beatka - jestem pelna podziwu-----niezly pomysl i widze ze wspaniale się kręci;-)

dobrej nocki

hej

Byłam dzis na rozmowie w sklepie decoupage- opowiedzialam im o moich pracach, powiedzieli ze trzeba by bylo otworzyc dzialalnosc gosp. spoko moge to podciagnac pod krus- kazali przyslac fotki prac- jak im sie spodoba moze zgodza sie na wspolprace. po 14-00 wysłałam foty- teraz czekam. wracajac z gdyni spotkalam znajoma i w ten sposob przybylo mi do zrobienia 2 szkatulki hihi. to tyle.

o fajnie jakby sie zdecydowali:tak: powiadasz podciagnac pod krus hehe to widze ze w tej samej "branzy" siedzimy:-D:-D
fajnie a ja mam stresa przed tym tortem sobotnim bo jeszcze takiego duzego nie robila

reklama
czesc
2 dziewuchy mamy jak to w tej plywajacej branzy zwykle bywa:-D:-D
a gdzies napisalam ze chlopak? jak tak to sorry jestem zakrecona ostatnio ale bede miec siostrzenca :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry